Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2795
Title: Можливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків роду Anodonta для ресторанного господарства
Other Titles: Возможные пути промышленного выращивания двойных пресноводных моллюсков рода Anodonta для ресторанного хозяйства
Authors: Головко, Т. М.
Головко, М. П.
Геліх, А. О.
Головко, Т. М.
Головко, М. П.
Геліх, А. О.
Keywords: рибні господарства
прісноводні двійчасті молюски родини Anodonta
економічний потенціал річок
рыбные хозяйства
пресноводные распашные моллюски семьи Anodonta
экономический потенциал рек
Issue Date: 19-Nov-2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Головко Т. М. Можливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків роду Anodonta для ресторанного господарства [Електронний ресурс] / Т. М. Головко, М. П. Головко, А. О. Геліх // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, (19 листопада 2013 р.) / Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2013. - Вип. 1(2). - С. 3-9.
Abstract: Розглянуто можливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків родини Anodonta. Описано природо-кліматичні, біологічні та технологічні умови вирощування. Отриманий напівфабрикат використовуватиметься в ресторанних господарствах та спеціалізованих переробних підприємствах. Рассмотрены возможные пути промышленного выращивания двустворчатых пресноводных моллюсков семейства Anodonta. Описаны природно-климатические, биологические и технологические условия выращивания. Полученный полуфабрикат будет использоваться в ресторанных хозяйствах и специализированных перерабатывающих предприятиях.
Description: This article describes possible ways of industrial cultivation of freshwater bivalve molluscs of the genus Anodonta. We describe the natural-climatic, biological and technological conditions of cultivation. The resulting semi-finished products can be used in restaurants and in specialized recycling companies.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2795
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.