Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2843
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - |
dc.date.accessioned | 2015-10-19T08:20:05Z | - |
dc.date.available | 2015-10-19T08:20:05Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Божко Н. В. Використання натуральних антиоксидантів у виробництві ковбас [Електронний ресурс] / Н. В. Божко // Органічне виробництво і продовольча безпека. - Житомир : Видавництво "Полісся", 2015. - С. 390-394. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2843 | - |
dc.description | This work is devoted to the development of cooked sausages with using pigment of natural origin oil solution beta-carotene for enriching meat products by antioxidant substances. | uk_UK |
dc.description.abstract | Дану роботу присвячено розробці варених ковбас із застосуванням барвника натурального походження масляного розчину бета-каротину із метою збагачення м’ясних продуктів антиоксидантними речовинами. Данная работа посвящена разработке вареных колбас с применением красителя натурального происхождения масляного раствора бета-каротина с целью обогащения мясных продуктов антиоксидантными веществами. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Видавництво "Полісся" | uk_UK |
dc.subject | каротин | uk_UK |
dc.subject | біологічно активні речовини | uk_UK |
dc.subject | ковбаса | uk_UK |
dc.subject | каротин | uk_UK |
dc.subject | биологически активные вещества | uk_UK |
dc.subject | колбаса | uk_UK |
dc.subject | carotene | uk_UK |
dc.subject | biological active substances | uk_UK |
dc.subject | sausage | uk_UK |
dc.title | Використання натуральних антиоксидантів у виробництві ковбас | uk_UK |
dc.title.alternative | Использование натуральных антиоксидантов в производстве колбас. | uk_UK |
dc.title.alternative | The use of natural antioxidants in the production of sausages | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Божко Н. В. Використання натуральних антиоксидантів у виробництві ковбас.pdf | 254,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.