Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2843
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.date.accessioned2015-10-19T08:20:05Z-
dc.date.available2015-10-19T08:20:05Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБожко Н. В. Використання натуральних антиоксидантів у виробництві ковбас [Електронний ресурс] / Н. В. Божко // Органічне виробництво і продовольча безпека. - Житомир : Видавництво "Полісся", 2015. - С. 390-394.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2843-
dc.descriptionThis work is devoted to the development of cooked sausages with using pigment of natural origin oil solution beta-carotene for enriching meat products by antioxidant substances.uk_UK
dc.description.abstractДану роботу присвячено розробці варених ковбас із застосуванням барвника натурального походження масляного розчину бета-каротину із метою збагачення м’ясних продуктів антиоксидантними речовинами. Данная работа посвящена разработке вареных колбас с применением красителя натурального происхождения масляного раствора бета-каротина с целью обогащения мясных продуктов антиоксидантными веществами.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherВидавництво "Полісся"uk_UK
dc.subjectкаротинuk_UK
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk_UK
dc.subjectковбасаuk_UK
dc.subjectкаротинuk_UK
dc.subjectбиологически активные веществаuk_UK
dc.subjectколбасаuk_UK
dc.subjectcaroteneuk_UK
dc.subjectbiological active substancesuk_UK
dc.subjectsausageuk_UK
dc.titleВикористання натуральних антиоксидантів у виробництві ковбасuk_UK
dc.title.alternativeИспользование натуральных антиоксидантов в производстве колбас.uk_UK
dc.title.alternativeThe use of natural antioxidants in the production of sausagesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.