Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2843
Title: | Використання натуральних антиоксидантів у виробництві ковбас |
Other Titles: | Использование натуральных антиоксидантов в производстве колбас. The use of natural antioxidants in the production of sausages |
Authors: | Божко, Наталія Володимирівна Божко, Наталья Владимировна Bozhko, Natalia Vladimirovna |
Keywords: | каротин біологічно активні речовини ковбаса каротин биологически активные вещества колбаса carotene biological active substances sausage |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Видавництво "Полісся" |
Citation: | Божко Н. В. Використання натуральних антиоксидантів у виробництві ковбас [Електронний ресурс] / Н. В. Божко // Органічне виробництво і продовольча безпека. - Житомир : Видавництво "Полісся", 2015. - С. 390-394. |
Abstract: | Дану роботу присвячено розробці варених ковбас із застосуванням барвника натурального походження масляного розчину бета-каротину із метою збагачення м’ясних продуктів антиоксидантними речовинами. Данная работа посвящена разработке вареных колбас с применением красителя натурального происхождения масляного раствора бета-каротина с целью обогащения мясных продуктов антиоксидантными веществами. |
Description: | This work is devoted to the development of cooked sausages with using pigment of natural origin oil solution beta-carotene for enriching meat products by antioxidant substances. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2843 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Божко Н. В. Використання натуральних антиоксидантів у виробництві ковбас.pdf | 254,47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.