Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2843
Title: Використання натуральних антиоксидантів у виробництві ковбас
Other Titles: Использование натуральных антиоксидантов в производстве колбас.
The use of natural antioxidants in the production of sausages
Authors: Божко, Наталія Володимирівна
Божко, Наталья Владимировна
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Keywords: каротин
біологічно активні речовини
ковбаса
каротин
биологически активные вещества
колбаса
carotene
biological active substances
sausage
Issue Date: 2015
Publisher: Видавництво "Полісся"
Citation: Божко Н. В. Використання натуральних антиоксидантів у виробництві ковбас [Електронний ресурс] / Н. В. Божко // Органічне виробництво і продовольча безпека. - Житомир : Видавництво "Полісся", 2015. - С. 390-394.
Abstract: Дану роботу присвячено розробці варених ковбас із застосуванням барвника натурального походження масляного розчину бета-каротину із метою збагачення м’ясних продуктів антиоксидантними речовинами. Данная работа посвящена разработке вареных колбас с применением красителя натурального происхождения масляного раствора бета-каротина с целью обогащения мясных продуктов антиоксидантными веществами.
Description: This work is devoted to the development of cooked sausages with using pigment of natural origin oil solution beta-carotene for enriching meat products by antioxidant substances.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2843
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.