Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2848| Назва: | Швидке приготування запечених грибів з овочами |
| Інші назви: | Быстрое приготовление запеченных грибов с овощами |
| Автори: | Андрухова, А. Димитрієвич, Л. Р. Андрухова, А. Димитриевич, Л. Р. |
| Ключові слова: | гриби страви з грибів мікрохвильова піч грибы блюда из грибов микроволновая печь |
| Дата публікації: | 14-кві-2014 |
| Видавництво: | Сумський національний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Андрухова А. Швидке приготування запечених грибів з овочами [Електронний ресурс] / А. Андрухова, Л. Р. Димитрієвич // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (14-18 квітня 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Т. 3. - С. 164. |
| Короткий огляд (реферат): | Актуальність вибраної теми полягає у тому, що гриби, завдяки вмісту ароматичних, екстрактивних та інших своєрідних речовин, які надають грибній м'якоті приємний смак, використовують не тільки як самостійну страву, але і навіть для приготування супів, каш, соусів, рагу, картопляних страв. Найчастіше гриби до страви входять як допоміжний компонент, а не основний. |
| Опис: | Актуальность выбранной темы заключается в том, что грибы, благодаря содержанию ароматических, экстрактивных и других своеобразных веществ, которые оказывают грибной мякоти приятный вкус, используют не только как самостоятельное блюдо, но и даже для приготовления супов, каш, соусов, рагу, картофельных блюд. Чаще всего грибы в блюдо входят как вспомогательный компонент, а не основной. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2848 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Андрухова А. Швидке приготування запечених грибів з овочами.PDF | 3,63 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.