Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2848
Title: | Швидке приготування запечених грибів з овочами |
Other Titles: | Быстрое приготовление запеченных грибов с овощами |
Authors: | Андрухова, А. Димитрієвич, Л. Р. Андрухова, А. Димитриевич, Л. Р. |
Keywords: | гриби страви з грибів мікрохвильова піч грибы блюда из грибов микроволновая печь |
Issue Date: | 14-Apr-2014 |
Publisher: | Сумський національний аграрний університет |
Citation: | Андрухова А. Швидке приготування запечених грибів з овочами [Електронний ресурс] / А. Андрухова, Л. Р. Димитрієвич // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (14-18 квітня 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Т. 3. - С. 164. |
Abstract: | Актуальність вибраної теми полягає у тому, що гриби, завдяки вмісту ароматичних, екстрактивних та інших своєрідних речовин, які надають грибній м'якоті приємний смак, використовують не тільки як самостійну страву, але і навіть для приготування супів, каш, соусів, рагу, картопляних страв. Найчастіше гриби до страви входять як допоміжний компонент, а не основний. |
Description: | Актуальность выбранной темы заключается в том, что грибы, благодаря содержанию ароматических, экстрактивных и других своеобразных веществ, которые оказывают грибной мякоти приятный вкус, используют не только как самостоятельное блюдо, но и даже для приготовления супов, каш, соусов, рагу, картофельных блюд. Чаще всего грибы в блюдо входят как вспомогательный компонент, а не основной. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2848 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Андрухова А. Швидке приготування запечених грибів з овочами.PDF | 3,63 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.