Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2850
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШкурат, О.-
dc.contributor.authorДимитрієвич, Л. Р.-
dc.contributor.authorШкурат, А.-
dc.contributor.authorДимитриевич, Л. Р.-
dc.date.accessioned2015-10-21T09:48:27Z-
dc.date.available2015-10-21T09:48:27Z-
dc.date.issued2014-04-14-
dc.identifier.citationШкурат О. Удосконалення технології приготування пельменів [Електронний ресурс] / О. Шкурат, Л. Р. Димитрієвич // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (14-18 квітня 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Т. 3. - С. 162.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2850-
dc.descriptionВ последнее время все чаще рассматривается вопрос о диетическом питании и низкокалорийных блюдах. Обращается внимание на мучные блюда, имеющие высокую калорийность, приятный внешний вид, хорошие вкусовые качества, поэтому пользуются высоким спросом у населения. Пищевая ценность зависит от вида муки, его сорта и дополнительных продуктов: яиц, молока, жира. к мучным блюдам относятся пельмени, вареники, блины, блинчики, оладьи и прочее.uk_UK
dc.description.abstractОстаннім часом все частіше розглядається питання про дієтичне харчування та низькокалорійні страви. Звертається увага до борошняних страв, що мають високу калорійність, приємний зовнішній вигляд, добрі смакові якості, тому користуються високим попитом у населення. Харчова цінність залежить від виду борошна, його сорту і додаткових продуктів: яєць, молока, жиру. До борошняних страв відносяться пельмені, вареники, млинці, млинчики, оладки і інше.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectпельменіuk_UK
dc.subjectтехнологія приготуванняuk_UK
dc.subjectудосконалення технологіїuk_UK
dc.subjectпельмениuk_UK
dc.subjectтехнология приготовленияuk_UK
dc.subjectусовершенствование технологииuk_UK
dc.titleУдосконалення технології приготування пельменівuk_UK
dc.title.alternativeУсовершенствование технологии приготовления пельменейuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шкурат О. Удосконалення технології приготування пельменів.PDF3,63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.