Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2850
Title: Удосконалення технології приготування пельменів
Other Titles: Усовершенствование технологии приготовления пельменей
Authors: Шкурат, О.
Димитрієвич, Л. Р.
Шкурат, А.
Димитриевич, Л. Р.
Keywords: пельмені
технологія приготування
удосконалення технології
пельмени
технология приготовления
усовершенствование технологии
Issue Date: 14-Apr-2014
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: Шкурат О. Удосконалення технології приготування пельменів [Електронний ресурс] / О. Шкурат, Л. Р. Димитрієвич // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (14-18 квітня 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Т. 3. - С. 162.
Abstract: Останнім часом все частіше розглядається питання про дієтичне харчування та низькокалорійні страви. Звертається увага до борошняних страв, що мають високу калорійність, приємний зовнішній вигляд, добрі смакові якості, тому користуються високим попитом у населення. Харчова цінність залежить від виду борошна, його сорту і додаткових продуктів: яєць, молока, жиру. До борошняних страв відносяться пельмені, вареники, млинці, млинчики, оладки і інше.
Description: В последнее время все чаще рассматривается вопрос о диетическом питании и низкокалорийных блюдах. Обращается внимание на мучные блюда, имеющие высокую калорийность, приятный внешний вид, хорошие вкусовые качества, поэтому пользуются высоким спросом у населения. Пищевая ценность зависит от вида муки, его сорта и дополнительных продуктов: яиц, молока, жира. к мучным блюдам относятся пельмени, вареники, блины, блинчики, оладьи и прочее.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2850
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.