Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2851
Назва: Регулювання якості натуральних продуктів із свинини, яловичини, баранини та інших видів м'яса
Інші назви: Регулирование качества натуральных продуктов из свинины, говядины, баранины и других видов мяса
Автори: Димитрієвич, Л. Р.
Скуріхіна, Л. А.
Павлоцька, Л. Ф.
Димитриевич, Л. Р.
Скурихина, Л. А.
Павлоцкая, Л. Ф.
Ключові слова: критична точка
нормативна документація
контроль якості
критическая точка
нормативная документация
контроль качества
critical point
normative documentation
quality conlrol
Дата публікації: 8-жов-2013
Бібліографічний опис: Димитрієвич Л. Р. Регулювання якості натуральних продуктів із свинини, яловичини, баранини та інших видів м'яса [Електронний ресурс] / Л. Р. Димитрієвич, Л. А. Скуріхіна, Л. Ф. Павлоцька // Les problemes contemporains de la technosphere et de la formation des cadres d’ingenieurs : Recueil des exposes des participants de VII Conference Internationale scientifique et methodique, (Sousse, Tunisie, du 8-17octobre 2013). - Донецьк, 2013. - С. 119-120.
Короткий огляд (реферат): У статті обговорюються актуальні проблеми природного копчення. Розроблено схему регулювання якості продукції, критичні точки контролю для всіх етапів технологічних процесів. В статье обсуждаются актуальные проблемы естественного копчения. Разработана схема регулирования качества продукции, критические точки контроля для всех этапов технологических процессов.
Опис: Urgent problems of natural smoked products control (on the example of ham and rolls) are discussed in the article. Principal scheme of regulating production quality is developed, critical points of control for all stages of technological processes are estimated
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2851
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.