Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2851
Title: | Регулювання якості натуральних продуктів із свинини, яловичини, баранини та інших видів м'яса |
Other Titles: | Регулирование качества натуральных продуктов из свинины, говядины, баранины и других видов мяса |
Authors: | Димитрієвич, Л. Р. Скуріхіна, Л. А. Павлоцька, Л. Ф. Димитриевич, Л. Р. Скурихина, Л. А. Павлоцкая, Л. Ф. |
Keywords: | критична точка нормативна документація контроль якості критическая точка нормативная документация контроль качества critical point normative documentation quality conlrol |
Issue Date: | 8-Oct-2013 |
Citation: | Димитрієвич Л. Р. Регулювання якості натуральних продуктів із свинини, яловичини, баранини та інших видів м'яса [Електронний ресурс] / Л. Р. Димитрієвич, Л. А. Скуріхіна, Л. Ф. Павлоцька // Les problemes contemporains de la technosphere et de la formation des cadres d’ingenieurs : Recueil des exposes des participants de VII Conference Internationale scientifique et methodique, (Sousse, Tunisie, du 8-17octobre 2013). - Донецьк, 2013. - С. 119-120. |
Abstract: | У статті обговорюються актуальні проблеми природного копчення. Розроблено схему регулювання якості продукції, критичні точки контролю для всіх етапів технологічних процесів. В статье обсуждаются актуальные проблемы естественного копчения. Разработана схема регулирования качества продукции, критические точки контроля для всех этапов технологических процессов. |
Description: | Urgent problems of natural smoked products control (on the example of ham and rolls) are discussed in the article. Principal scheme of regulating production quality is developed, critical points of control for all stages of technological processes are estimated |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2851 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Димитрієвич Л. Р. Регулювання якості натуральних продуктів із свинини, яловичини, баранини та інших видів м'яса.pdf | 941,36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.