Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2862
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНевшупа, Н. С.-
dc.contributor.authorДимитрієвич, Л. Р.-
dc.contributor.authorНевшупа, Н. С.-
dc.contributor.authorДимитриевич, Л. Р.-
dc.date.accessioned2015-11-03T11:42:02Z-
dc.date.available2015-11-03T11:42:02Z-
dc.date.issued2014-04-14-
dc.identifier.citationНевшупа Н. С. Удосконалення приготування борошняних гарнірів [Електронний ресурс] / Н. С. Невшупа, Л. Р. Димитрієвич // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (14-18 квітня 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Т. 3. - С. 174.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2862-
dc.descriptionРацион человека состоит из разнообразной продукции, но основным сырьевым ингредиентом является мука. Человек потребляет муку в виде печеного хлеба, мучных кулинарных, кондитерских и сдобных булочных изделий, а также мучных блюд, поэтому разработка технологии производства новых блюд этой группы является весьма актуальной.uk_UK
dc.description.abstractРаціон людини складається з різноманітної продукції, але основним сировинним інгредієнтом є борошно. Людина споживає борошно у вигляді печеного хліба, борошняних кулінарних, кондитерських та здобних булочних виробів, а також борошняних страв, тому розробка технології виробництва нових страв цієї групи є досить актуальною.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectвиробництва борошняних гарнірівuk_UK
dc.subjectрозширення асортиментуuk_UK
dc.subjectвдосконалення технології виробництваuk_UK
dc.subjectпроизводство мучных гарнировuk_UK
dc.subjectрасширение ассортиментаuk_UK
dc.subjectусовершенствование технологии производстваuk_UK
dc.titleУдосконалення приготування борошняних гарнірівuk_UK
dc.title.alternativeУсовершенствование приготовления мучных гарнировuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Невшупа Н. С. Удосконалення приготування борошняних гарнірів.PDF3,63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.