Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2862
Title: Удосконалення приготування борошняних гарнірів
Other Titles: Усовершенствование приготовления мучных гарниров
Authors: Невшупа, Н. С.
Димитрієвич, Л. Р.
Невшупа, Н. С.
Димитриевич, Л. Р.
Keywords: виробництва борошняних гарнірів
розширення асортименту
вдосконалення технології виробництва
производство мучных гарниров
расширение ассортимента
усовершенствование технологии производства
Issue Date: 14-Apr-2014
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: Невшупа Н. С. Удосконалення приготування борошняних гарнірів [Електронний ресурс] / Н. С. Невшупа, Л. Р. Димитрієвич // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (14-18 квітня 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Т. 3. - С. 174.
Abstract: Раціон людини складається з різноманітної продукції, але основним сировинним інгредієнтом є борошно. Людина споживає борошно у вигляді печеного хліба, борошняних кулінарних, кондитерських та здобних булочних виробів, а також борошняних страв, тому розробка технології виробництва нових страв цієї групи є досить актуальною.
Description: Рацион человека состоит из разнообразной продукции, но основным сырьевым ингредиентом является мука. Человек потребляет муку в виде печеного хлеба, мучных кулинарных, кондитерских и сдобных булочных изделий, а также мучных блюд, поэтому разработка технологии производства новых блюд этой группы является весьма актуальной.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2862
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.