Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2863
Title: | Удосконалення приготування борошняних страв |
Other Titles: | Усовершенствование приготовления мучных блюд |
Authors: | Мельник, Я. О. Димитрієвич, Л. Р. Мельник, Я. А. Димитриевич, Л. Р. |
Keywords: | борошняні страви класифікація борошняних виробів вдосконалення технології виробництва мучные блюда классификация мучных изделий усовершенствование технологии производства |
Issue Date: | 14-Apr-2014 |
Publisher: | Сумський національний аграрний університет |
Citation: | Мельник Я. О. Удосконалення приготування борошняних страв [Електронний ресурс] / Я. О. Мельник, Л. Р. Димитрієвич // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (14-18 квітня 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Т. 3. - С. 173. |
Abstract: | У раціоні харчування населення нашої країни різноманітна продукція, основним сировинним інгредієнтом якої є борошно. Щорічно середньостатистичний житель нашої країни споживає у вигляді печеного хліба, борошняних кулінарних, кондитерських та здобних булочних виробів, а також борошняних страв понад 100 кг борошна, одну третину з якої становить продукція громадського харчування. |
Description: | В рационе питания населения нашей страны разнообразная продукция, основным сырьевым ингредиентом которой является мука. Ежегодно среднестатистический житель нашей страны потребляет в виде печеного хлеба, мучных кулинарных, кондитерских и сдобных булочных изделий, а также мучных блюд более 100 кг муки, одну треть из которой составляет продукция общественного питания. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2863 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Мельник Я. О. Удосконалення приготування борошняних страв.PDF | 3,63 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.