Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2863
Title: Удосконалення приготування борошняних страв
Other Titles: Усовершенствование приготовления мучных блюд
Authors: Мельник, Я. О.
Димитрієвич, Л. Р.
Мельник, Я. А.
Димитриевич, Л. Р.
Keywords: борошняні страви
класифікація борошняних виробів
вдосконалення технології виробництва
мучные блюда
классификация мучных изделий
усовершенствование технологии производства
Issue Date: 14-Apr-2014
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: Мельник Я. О. Удосконалення приготування борошняних страв [Електронний ресурс] / Я. О. Мельник, Л. Р. Димитрієвич // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (14-18 квітня 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Т. 3. - С. 173.
Abstract: У раціоні харчування населення нашої країни різноманітна продукція, основним сировинним інгредієнтом якої є борошно. Щорічно середньостатистичний житель нашої країни споживає у вигляді печеного хліба, борошняних кулінарних, кондитерських та здобних булочних виробів, а також борошняних страв понад 100 кг борошна, одну третину з якої становить продукція громадського харчування.
Description: В рационе питания населения нашей страны разнообразная продукция, основным сырьевым ингредиентом которой является мука. Ежегодно среднестатистический житель нашей страны потребляет в виде печеного хлеба, мучных кулинарных, кондитерских и сдобных булочных изделий, а также мучных блюд более 100 кг муки, одну треть из которой составляет продукция общественного питания.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2863
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.