Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2864
Назва: Удосконалення приготування гарячих солодких страв
Інші назви: Усовершенствование приготовления горячих сладких блюд
Автори: Зінчик, Т. С.
Димитрієвич, Л. Р.
Зинчик, Т. С.
Димитриевич, Л. Р.
Ключові слова: солодкі страви
гарячі солодкі страви
живильна цінність
сладкие блюда
горячие сладкие блюда
питательная ценность
Дата публікації: 14-кві-2014
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Зінчик Т. С. Удосконалення приготування гарячих солодких страв [Електронний ресурс] / Т. С. Зінчик, Л. Р. Димитрієвич // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (14-18 квітня 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Т. 3. - С. 175.
Короткий огляд (реферат): У раціоні харчування населення нашої країни різноманітна продукція, окреме і визначне місце в харчуванні займають солодкі страви. Солодкі страви відносяться до кулінарної продукції, вони не лише смачні, але й поживні. Страви є носієм легкозасвоюваних вуглеводів – цукрів. Також деякі з солодких страв мають високу калорійність за рахунок жирів, яєць, молока або вершків. Крім цього, ряд солодких страв містять в собі вітаміни, мінеральні солі, які необхідні організму людини. Тому розробка технології виробництва нових страв цієї групи страв є досить актуальною.
Опис: В рационе питания населения нашей страны разнообразная продукция, отдельное и выдающееся место в питании занимают сладкие блюда. Сладкие блюда относятся к кулинарной продукции, они не только вкусные, но и питательны. Блюда является носителем легкоусвояемых углеводов - сахаров. Также некоторые из сладких блюд имеют высокую калорийность за счет жиров, яиц, молока или сливок. Кроме этого, ряд сладких блюд содержат в себе витамины, минеральные соли, которые необходимы организму человека. Поэтому разработка технологии производства новых блюд этой группы блюд является весьма актуальной.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2864
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.