Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2866
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, М. П. | - |
dc.contributor.author | Головко, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Геліх, А. О. | - |
dc.contributor.author | Головко, М. П. | - |
dc.contributor.author | Головко, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Геліх, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2015-11-04T09:49:26Z | - |
dc.date.available | 2015-11-04T09:49:26Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Головко М. П. Перспективи використання прісноводних двійчастих молюсків роду Anodonta в ресторанному господарстві [Електронний ресурс] / М. П. Головко, Т. М. Головко, А. О. Геліх // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі / Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2013. - Вип. 1(2). - С. 150-156. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2866 | - |
dc.description | This paper describes studies of soft body bivalve mollusks Anodonta freshwater genus Anodonta. Described physicochemical composition, organoleptic properties and the possibility of using soft body Anodonta in restaurant management. | uk_UK |
dc.description.abstract | Досліджено м’яке тіло двійчастих прісноводних молюсків беззубки родини Anodonta. Описанио фізико-хімічний склад, органолептичні властивості та можливості використання м’якого тіла беззубки у ресторанному господарстві. Исследовано мягкое тело двустворчатых пресноводных моллюсков беззубки семейства Anodonta. Описан физико-химический состав, органолептические свойства и возможности использования мягкого тела беззубки в ресторанном хозяйстве. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UK |
dc.subject | прісноводні двійчасті молюски родини Anodonta | uk_UK |
dc.subject | ресторанні господарства | uk_UK |
dc.subject | можливості використання | uk_UK |
dc.subject | пресноводные распашные моллюски семьи Anodonta | uk_UK |
dc.subject | ресторанные хозяйства | uk_UK |
dc.subject | возможности использования | uk_UK |
dc.title | Перспективи використання прісноводних двійчастих молюсків роду Anodonta в ресторанному господарстві | uk_UK |
dc.title.alternative | Перспективы использования пресноводных двойных моллюсков рода Anodonta в ресторанном хозяйстве | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Головко М. П. Перспективи використання прісноводних двійчастих молюсків роду Anodonta в ресторанному господарстві.PDF | 285,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.