Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2866
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorГоловко, Т. М.-
dc.contributor.authorГеліх, А. О.-
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorГоловко, Т. М.-
dc.contributor.authorГеліх, А. О.-
dc.date.accessioned2015-11-04T09:49:26Z-
dc.date.available2015-11-04T09:49:26Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГоловко М. П. Перспективи використання прісноводних двійчастих молюсків роду Anodonta в ресторанному господарстві [Електронний ресурс] / М. П. Головко, Т. М. Головко, А. О. Геліх // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі / Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2013. - Вип. 1(2). - С. 150-156.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2866-
dc.descriptionThis paper describes studies of soft body bivalve mollusks Anodonta freshwater genus Anodonta. Described physicochemical composition, organoleptic properties and the possibility of using soft body Anodonta in restaurant management.uk_UK
dc.description.abstractДосліджено м’яке тіло двійчастих прісноводних молюсків беззубки родини Anodonta. Описанио фізико-хімічний склад, органолептичні властивості та можливості використання м’якого тіла беззубки у ресторанному господарстві. Исследовано мягкое тело двустворчатых пресноводных моллюсков беззубки семейства Anodonta. Описан физико-химический состав, органолептические свойства и возможности использования мягкого тела беззубки в ресторанном хозяйстве.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UK
dc.subjectпрісноводні двійчасті молюски родини Anodontauk_UK
dc.subjectресторанні господарстваuk_UK
dc.subjectможливості використанняuk_UK
dc.subjectпресноводные распашные моллюски семьи Anodontauk_UK
dc.subjectресторанные хозяйстваuk_UK
dc.subjectвозможности использованияuk_UK
dc.titleПерспективи використання прісноводних двійчастих молюсків роду Anodonta в ресторанному господарствіuk_UK
dc.title.alternativeПерспективы использования пресноводных двойных моллюсков рода Anodonta в ресторанном хозяйствеuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.