Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2866
Title: Перспективи використання прісноводних двійчастих молюсків роду Anodonta в ресторанному господарстві
Other Titles: Перспективы использования пресноводных двойных моллюсков рода Anodonta в ресторанном хозяйстве
Authors: Головко, М. П.
Головко, Т. М.
Геліх, А. О.
Головко, М. П.
Головко, Т. М.
Геліх, А. О.
Keywords: прісноводні двійчасті молюски родини Anodonta
ресторанні господарства
можливості використання
пресноводные распашные моллюски семьи Anodonta
ресторанные хозяйства
возможности использования
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Головко М. П. Перспективи використання прісноводних двійчастих молюсків роду Anodonta в ресторанному господарстві [Електронний ресурс] / М. П. Головко, Т. М. Головко, А. О. Геліх // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі / Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2013. - Вип. 1(2). - С. 150-156.
Abstract: Досліджено м’яке тіло двійчастих прісноводних молюсків беззубки родини Anodonta. Описанио фізико-хімічний склад, органолептичні властивості та можливості використання м’якого тіла беззубки у ресторанному господарстві. Исследовано мягкое тело двустворчатых пресноводных моллюсков беззубки семейства Anodonta. Описан физико-химический состав, органолептические свойства и возможности использования мягкого тела беззубки в ресторанном хозяйстве.
Description: This paper describes studies of soft body bivalve mollusks Anodonta freshwater genus Anodonta. Described physicochemical composition, organoleptic properties and the possibility of using soft body Anodonta in restaurant management.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2866
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.