Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2869
Title: Патент 84432. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Other Titles: Патент 84432. Способ получения сыра плавленого пастообразного
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Чуйко, Людмила Олексіївна
Власов, Олександр Веніамінович
Гурський, Петро Васильович
Борисова, Аліна Олексіївна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Бідюк, Дмитро Олегович
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
Перцевой, Микола Федорович
Чаговець, Вікторія Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Обозна, Маргарита Василівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Перцевой, Федор Всеволодович
Чуйко, Людмила Алексеевна
Власов, Александр Вениаминович
Гурский, Петр Васильевич
Крапивницкая, Ирина Алексеевна
Бидюк, Дмитрий Олегович
Снегур, Фарида Мухамедовна
Перцевой, Николай Федорович
Чаговец, Виктория Витальевна
Чаговец, Любовь Алексеевна
Обозная, Маргарита Васильевна
Хомичак, Любомир Михайлович
Гарнцарек, Барбара Чеславовна
Гарнцарек, Збигнев Елигюсович
Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych
Chuyko, Ludmila Alekseevna
Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich
Hurskyi, Petro Vasyliovych
Borisovа, Alina Oleksіїvna
Krapivnytska, Iryna Oleksiivna
Bidiuk, Dmytro Olehovych
Sniehur, Farida Mykhamedivna
Pertsevoi, Mykola Fedorovych
Chagovets, Victoria Viltaliivna
Chagovets, Lyubov Oleksіїvna
Obozna, Marharyta Vasylivna
Khomichak, Liubomyr Mykhailovych
Harntsarek, Barbara Cheslavivna
Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich
Keywords: сир плавлений
спосіб отримання
сир пастоподібний
сыр плавленый
способ получения
сыр пастообразный
Issue Date: 2013
Publisher: Державна служба інтелектуальної власності України
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Електронний ресурс] : патент Україна 84432 : МПК A23С 19/08 (2006.01) / Ф. В. Перцевой, Л. А. Чуйко, О. В. Власов та ін. ; СНАУ. - № u 2013 03526; заявл. 22.03.2013; опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20.
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія пальмоядрова тугоплавка, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду.
Description: Способ получения сыра плавленого пастообразного включает смешивание сыра с солью плавильной, жировым компонентом и плавления смеси. Как сыр используется творог нежирный с добавлением вкусоароматических добавок и молока сухого обезжиренного, как жировой компонент используется масло пальмоядровое тугоплавкое, как соль плавильная используется цитрат натрия, а для предоставления заданной текстуры вносят раствор агароида.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2869
Appears in Collections:Патенти



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.