Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2871
Title: Патент 84434. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Other Titles: Патент 84434. Способ получения сыра плавленого пастообразного
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Бідюк, Дмитро Олегович
Чаговець, Вікторія Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Перцевой, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Власов, Олександр Веніамінович
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Хомічак, Любомир Михайлович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Перцевой, Федор Всеволодович
Крапивницкая, Ирина Алексеевна
Гурский, Петр Васильевич
Бидюк, Дмитрий Олегович
Чаговец, Виктория Витальевна
Чаговец, Любовь Алексеевна
Перцевой, Николай Федорович
Обозная, Маргарита Васильевна
Власов, Александр Вениаминович
Снегур, Фарида Мухамедовна
Борисова, Алина Алексеевна
Хомичак, Любомир Михайлович
Гарнцарек, Барбара Чеславовна
Гарнцарек, Збигнев Елигюсович
Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych
Krapivnytska, Iryna Oleksiivna
Hurskyi, Petro Vasyliovych
Bidiuk, Dmytro Olehovych
Chagovets, Victoria Viltaliivna
Chagovets, Lyubov Oleksіїvna
Pertsevoi, Mykola Fedorovych
Obozna, Marharyta Vasylivna
Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich
Sniehur, Farida Mykhamedivna
Borisovа, Alina Oleksіїvna
Khomichak, Liubomyr Mykhailovych
Harntsarek, Barbara Cheslavivna
Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich
Keywords: сир плавлений
спосіб отримання
сир пастоподібний
сыр плавленый
способ получения
сыр пастообразный
Issue Date: 2013
Publisher: Державна служба інтелектуальної власності України
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Електронний ресурс] : патент Україна 84434 : МПК A23С 19/08 (2006.01) / Ф. В. Перцевой, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський ; СНАУ. - № u 2013 03528; заявл. 22.03.2013; опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20.
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована, як сіль плавильна використовується суміш цитрату натрію та триполіфосфату натрію у співвідношенні як 2:1, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду.
Description: Способ получения сыра плавленого пастообразного включает смешивание сыра с солью плавильной, жировым компонентом и плавления смеси. Как сыр используется творог нежирный с добавлением вкусоароматических добавок и молока сухого обезжиренного, как жировой компонент используется масло растительное рафинированное дезодорированное, как соль плавильная используется смесь цитрата натрия и триполифосфата натрия в соотношении как 2:1, а для предоставления заданной текстуры вносят раствор агароида.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2871
Appears in Collections:Патенти



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.