Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2872
Title: | Патент 84435. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного |
Other Titles: | Патент 84435. Способ получения сыра плавленого пастообразного |
Authors: | Перцевой, Федір Всеволодович Хомічак, Любомир Михайлович Бідюк, Дмитро Олегович Перцевой, Микола Федорович Обозна, Маргарита Василівна Борисова, Аліна Олексіївна Крапівницька, Ірина Олексіївна Гурський, Петро Васильович Чаговець, Вікторія Віталіївна Чаговець, Любов Олексіївна Власов, Олександр Веніамінович Снєгур, Фаріда Мухамедівна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Перцевой, Федор Всеволодович Хомичак, Любомир Михайлович Бидюк, Дмитрий Олегович Перцевой, Николай Федорович Обозная, Маргарита Васильевна Борисова, Алина Алексеевна Крапивницкая, Ирина Алексеевна Гурский, Петр Васильевич Чаговец, Виктория Витальевна Чаговец, Любовь Алексеевна Власов, Александр Вениаминович Снегур, Фарида Мухамедовна Гарнцарек, Барбара Чеславовна Гарнцарек, Збигнев Елигюсович Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych Khomichak, Liubomyr Mykhailovych Bidiuk, Dmytro Olehovych Pertsevoi, Mykola Fedorovych Obozna, Marharyta Vasylivna Borisovа, Alina Oleksіїvna Krapivnytska, Iryna Oleksiivna Hurskyi, Petro Vasyliovych Chagovets, Victoria Viltaliivna Chagovets, Lyubov Oleksіїvna Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich Sniehur, Farida Mykhamedivna Harntsarek, Barbara Cheslavivna Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich |
Keywords: | сир плавлений спосіб отримання сир пастоподібний сыр плавленый способ получения сыр пастообразный |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Державна служба інтелектуальної власності України |
Citation: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Електронний ресурс] : патент Україна 84435 : МПК A23С 19/08 (2006.01) / Ф. В. Перцевой, Л. М. Хомічак, Д. О. Бідюк ; СНАУ. - № u 2013 03529; заявл. 22.03.2013; опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20. |
Abstract: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія пальмоядрова тугоплавка, як сіль плавильна використовується суміш цитрату натрію та триполіфосфату натрію у співвідношенні як 2:1, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду. |
Description: | Способ получения сыра плавленого пастообразного включает смешивание сыра с солью плавильной, жировым компонентом и плавления смеси. Как сыр используется творог нежирный с добавлением вкусоароматических добавок и молока сухого обезжиренного, как жировой компонент используется масло пальмоядровое тугоплавкое, как соль плавильная используется смесь цитрата натрия и триполифосфата натрия в соотношении как 2: 1, а для предоставления заданной текстуры вносят раствор агароида. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2872 |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Патент 84435. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного.PDF | 433,99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.