Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2873
Title: Патент 84436. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Other Titles: Патент 84436. Способ получения сыра плавленого пастообразного
Authors: Перцевой Федір Всеволодович
Гурський Петро Васильович
Чаговець Вікторія Віталіївна
Чаговець Любов Олексіївна
Власов Олександр Веніамінович
Снєгур Фаріда Мухамедівна
Хомічак Любомир Михайлович
Перцевой Микола Федорович
Обозна Маргарита Василівна
Бідюк Дмитро Олегович
Борисова Аліна Олексіївна
Крапівницька Ірина Олексіївна
Гарнцарек Барбара Чеславівна
Гарнцарек Збігнев Елігюсович
Перцевой, Федор Всеволодович
Гурский, Петр Васильевич
Чаговец, Виктория Витальевна
Чаговец, Любовь Алексеевна
Власов, Александр Вениаминович
Снегур, Фарида Мухамедовна
Хомичак, Любомир Михайлович
Перцевой, Николай Федорович
Обозная, Маргарита Васильевна
Бидюк, Дмитрий Олегович
Борисова, Алина Алексеевна
Крапивницкая, Ирина Алексеевна
Гарнцарек, Барбара Чеславовна
Гарнцарек, Збигнев Елигюсович
Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych
Hurskyi, Petro Vasyliovych
Chagovets, Victoria Viltaliivna
Chagovets, Lyubov Oleksіїvna
Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich
Sniehur, Farida Mykhamedivna
Khomichak, Liubomyr Mykhailovych
Pertsevoi, Mykola Fedorovych
Obozna, Marharyta Vasylivna
Bidiuk, Dmytro Olehovych
Borisovа, Alina Oleksіїvna
Krapivnytska, Iryna Oleksiivna
Harntsarek, Barbara Cheslavivna
Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich
Keywords: сир плавлений
спосіб отримання
сир пастоподібний
сыр плавленый
способ получения
сыр пастообразный
Issue Date: 2013
Publisher: Державна служба інтелектуальної власності України
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Електронний ресурс] : патент Україна 84436 : МПК A23С 19/08 (2006.01) / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, В. В. Чаговець ; СНАУ. - № u 2013 03530; заявл. 22.03.2013; опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20.
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується суміш олії рослинної рафінованої дезодорованої та олії пальмоядрової тугоплавкої у співвідношенні як 1:1, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду.
Description: Способ получения сыра плавленого пастообразного включает смешивание сыра с солью плавильной, жировым компонентом и плавления смеси. Как сыр используется творог нежирный с добавлением вкусоароматических добавок и молока сухого обезжиренного, как жировой компонент используется смесь масла растительного рафинированного дезодорированного и масла пальмоядрового тугоплавкого в соотношении как 1:1, как соль плавильная используется цитрат натрия, а для предоставления заданной текстуры вносят раствор агароида.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2873
Appears in Collections:Патенти



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.