Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2874
Title: Патент 84437. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Other Titles: Патент 84437. Способ получения сыра плавленого пастообразного
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Перцевой, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Власов, Олександр Веніамінович
Хомічак, Любомир Михайлович
Бідюк, Дмитро Олегович
Чаговець, Вікторія Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Перцевой, Федор Всеволодович
Перцевой, Николай Федорович
Обозная, Маргарита Васильевна
Борисова, Алина Алексеевна
Власов, Александр Вениаминович
Хомичак, Любомир Михайлович
Бидюк, Дмитрий Олегович
Чаговец, Виктория Витальевна
Чаговец, Любовь Алексеевна
Крапивницкая, Ирина Алексеевна
Гурский, Петр Васильевич
Снегур, Фарида Мухамедовна
Гарнцарек, Барбара Чеславовна
Гарнцарек, Збигнев Елигюсович
Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych
Pertsevoi, Mykola Fedorovych
Obozna, Marharyta Vasylivna
Borisovа, Alina Oleksіїvna
Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich
Khomichak, Liubomyr Mykhailovych
Bidiuk, Dmytro Olehovych
Chagovets, Victoria Viltaliivna
Chagovets, Lyubov Oleksіїvna
Krapivnytska, Iryna Oleksiivna
Hurskyi, Petro Vasyliovych
Sniehur, Farida Mykhamedivna
Harntsarek, Barbara Cheslavivna
Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich
Keywords: сир плавлений
спосіб отримання
сир пастоподібний
сыр плавленый
способ получения
сыр пастообразный
Issue Date: 2013
Publisher: Державна служба інтелектуальної власності України
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Електронний ресурс] : патент Україна 84437 : МПК A23С 19/08 (2006.01) / Ф. В. Перцевой, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна ; СНАУ. - № u 2013 03531; заявл. 22.03.2013; опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20.
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, а для надання заданої текстури вноситься розчин фурцеларану.
Description: Способ получения сыра плавленого пастообразного включает смешивание сыра с солью плавильной, жировым компонентом и плавления смеси. Как сыр используется творог нежирный с добавлением вкусоароматических добавок и молока сухого обезжиренного, как жировой компонент используется масло растительное рафинированное дезодорированное, как соль плавильная используется цитрат натрия, а для предоставления заданной текстуры вносится раствор фурцеларану.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2874
Appears in Collections:Патенти



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.