Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2913
Title: | Патент 84438. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного |
Other Titles: | Патент 84438. Способ получения сыра плавленого пастообразного |
Authors: | Перцевой, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Снєгур, Фаріда Мухамедівна Борисова, Аліна Олексіївна Обозна, Маргарита Василівна Хомічак, Любомир Михайлович Гарнцарек, Барбара Чеславівна Чаговець, Вікторія Віталіївна Чаговець, Любов Олексіївна Крапівницька, Ірина Олексіївна Власов, Олександр Веніамінович Бідюк, Дмитро Олегович Перцевой, Микола Федорович Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Перцевой, Федор Всеволодович Гурский, Петр Васильевич Снегур, Фарида Мухамедовна Борисова, Алина Алексеевна Обозная, Маргарита Васильевна Хомичак, Любомир Михайлович Гарнцарек, Барбара Чеславовна Чаговец, Виктория Витальевна Чаговец, Любовь Алексеевна Крапивницкая, Ирина Алексеевна Власов, Александр Вениаминович Бидюк, Дмитрий Олегович Перцевой, Николай Федорович Гарнцарек, Збигнев Елигюсович Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych Hurskyi, Petro Vasyliovych Sniehur, Farida Mykhamedivna Borisovа, Alina Oleksіїvna Obozna, Marharyta Vasylivna Khomichak, Liubomyr Mykhailovych Harntsarek, Barbara Cheslavivna Chagovets, Victoria Viltaliivna Chagovets, Lyubov Oleksіїvna Krapivnytska, Iryna Oleksiivna Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich Bidiuk, Dmytro Olehovych Pertsevoi, Mykola Fedorovych Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich |
Keywords: | сир плавлений спосіб отримання сир пастоподібний сыр плавленый способ получения сыр пастообразный |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Державна служба інтелектуальної власності України |
Citation: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Електронний ресурс] : патент Україна 84438 : МПК A23С 19/08 (2006.01) / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Ф. М. Снєгур [та ін.]. - № u 2013 03532; Заявл. 22.03.2013; Опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20. |
Abstract: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована, як сіль плавильна використовується триполіфосфат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин фурцеларану. |
Description: | Способ получения сыра плавленого пастообразного включает смешивание сыра с солью плавильной, жировым компонентом и плавления смеси. Как сыр используется творог нежирный с добавлением вкусоароматических добавок и молока сухого обезжиренного, как жировой компонент используется масло растительное рафинированное дезодорированное, как соль плавильная используется триполифосфат натрия, а для предоставления заданной текстуры вносят раствор фурцеларану. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2913 |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Патент 84438. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного.pdf | 405,52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.