Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2913
Title: Патент 84438. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Other Titles: Патент 84438. Способ получения сыра плавленого пастообразного
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Обозна, Маргарита Василівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Чаговець, Вікторія Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Власов, Олександр Веніамінович
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Микола Федорович
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Перцевой, Федор Всеволодович
Гурский, Петр Васильевич
Снегур, Фарида Мухамедовна
Борисова, Алина Алексеевна
Обозная, Маргарита Васильевна
Хомичак, Любомир Михайлович
Гарнцарек, Барбара Чеславовна
Чаговец, Виктория Витальевна
Чаговец, Любовь Алексеевна
Крапивницкая, Ирина Алексеевна
Власов, Александр Вениаминович
Бидюк, Дмитрий Олегович
Перцевой, Николай Федорович
Гарнцарек, Збигнев Елигюсович
Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych
Hurskyi, Petro Vasyliovych
Sniehur, Farida Mykhamedivna
Borisovа, Alina Oleksіїvna
Obozna, Marharyta Vasylivna
Khomichak, Liubomyr Mykhailovych
Harntsarek, Barbara Cheslavivna
Chagovets, Victoria Viltaliivna
Chagovets, Lyubov Oleksіїvna
Krapivnytska, Iryna Oleksiivna
Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich
Bidiuk, Dmytro Olehovych
Pertsevoi, Mykola Fedorovych
Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich
Keywords: сир плавлений
спосіб отримання
сир пастоподібний
сыр плавленый
способ получения
сыр пастообразный
Issue Date: 2013
Publisher: Державна служба інтелектуальної власності України
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Електронний ресурс] : патент Україна 84438 : МПК A23С 19/08 (2006.01) / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Ф. М. Снєгур [та ін.]. - № u 2013 03532; Заявл. 22.03.2013; Опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20.
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована, як сіль плавильна використовується триполіфосфат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин фурцеларану.
Description: Способ получения сыра плавленого пастообразного включает смешивание сыра с солью плавильной, жировым компонентом и плавления смеси. Как сыр используется творог нежирный с добавлением вкусоароматических добавок и молока сухого обезжиренного, как жировой компонент используется масло растительное рафинированное дезодорированное, как соль плавильная используется триполифосфат натрия, а для предоставления заданной текстуры вносят раствор фурцеларану.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2913
Appears in Collections:Патенти



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.