Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2914
Title: Патент 84439. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Other Titles: Патент 84439. Способ получения сыра плавленого пастообразного
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Власов, Олександр Веніамінович
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Чаговець, Вікторія Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Перцевой, Микола Федорович
Хомічак, Любомир Михайлович
Бідюк, Дмитро Олегович
Борисова, Аліна Олексіївна
Обозна, Маргарита Василівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Перцевой, Федор Всеволодович
Гурский, Петр Васильевич
Власов, Александр Вениаминович
Снегур, Фарида Мухамедовна
Крапивницкая, Ирина Алексеевна
Чаговец, Виктория Витальевна
Чаговец, Любовь Алексеевна
Перцевой, Николай Федорович
Хомичак, Любомир Михайлович
Бидюк, Дмитрий Олегович
Борисова, Алина Алексеевна
Обозная, Маргарита Васильевна
Гарнцарек, Барбара Чеславовна
Гарнцарек, Збигнев Елигюсович
Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych
Hurskyi, Petro Vasyliovych
Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich
Sniehur, Farida Mykhamedivna
Krapivnytska, Iryna Oleksiivna
Chagovets, Victoria Viltaliivna
Chagovets, Lyubov Oleksіїvna
Pertsevoi, Mykola Fedorovych
Khomichak, Liubomyr Mykhailovych
Bidiuk, Dmytro Olehovych
Borisovа, Alina Oleksіїvna
Obozna, Marharyta Vasylivna
Harntsarek, Barbara Cheslavivna
Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich
Keywords: сир плавлений
спосіб отримання
сир пастоподібний
сыр плавленый
способ получения
сыр пастообразный
Issue Date: 2013
Publisher: Державна служба інтелектуальної власності України
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Електронний ресурс] : патент Україна 84439 : МПК A23С 19/08 (2006.01) / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, О. В. Власов [та ін.]. - № u 2013 03534; Заявл. 22.03.2013; Опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20.
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія пальмоядрова тугоплавка, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин фурцеларану.
Description: Способ получения сыра плавленого пастообразного включает смешивание сыра с солью плавильной, жировым компонентом и плавления смеси. Как сыр используется творог нежирный с добавлением вкусоароматических добавок и молока сухого обезжиренного, как жировой компонент используется масло пальмоядровое тугоплавкое, как соль плавильная используется цитрат натрия, а для предоставления заданной текстуры вносят раствор фурцеларану.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2914
Appears in Collections:Патенти



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.