Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2978
Назва: Разработка технологии изготовления вареной колбасы с применением композиции натуральных антиоксидантов
Інші назви: Розробка технології виготовлення вареної ковбаси з застосуванням композиції натуральних барвників.
Development of a technology of boiled sausage with used natural antioxidants
Автори: Божко, Наталья Владимировна
Божко, Наталія Володимирівна
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Ключові слова: антиоксиданты
хитозан
барьерная технология
антиоксиданти
хітозан
бар’єрна технологія
antioxidants
chitosan
barrier technology
Дата публікації: 15-лис-2015
Видавництво: ФГБОУ ВПО "Госуниверситет-УНПК"
Бібліографічний опис: Божко Н. В. Разработка технологии изготовления вареной колбасы с применением композиции натуральных антиоксидантов [Электронный ресурс] / Н. В. Божко, В. И. Тищенко // Приоритеты и научное обеспечение реализации государственной политики здорового питания в России : материалы IV Международной научно-практической интернет-конференции, (Орел, 15 ноября - 15 декабря 2015 г.). - Орел : ФГБОУ ВПО "Госуниверситет-УНПК".
Короткий огляд (реферат): Научно обоснованы перспективы барьерной технологии функциональных мясных продуктов с использованием хитозана и каротиноидов микробиологического синтеза. Представлены результаты научных исследований антимикробных и антиоксидантных свойств добавок в пищевых системах. Науково обґрунтовано перспективи бар'єрної технології функціональних м'ясних продуктів з використанням хітозану та каротиноїдів мікробіологічного синтезу. Представлені результати наукових досліджень антимікробних та антиоксидантних властивостей добавок в харчових системах.
Опис: Prospects of the barrier technology of functional meat products with chitosan and carotenoids of microbiological synthesis care scientifically substantiated. The chitosan and carotenoids of microbiological synthesis antimicrobial and antioxidant abilities in food systems are described.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2978
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.