Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2979
Назва: Удосконалення технології виробництва вареної ковбаси з використанням природних речовин з антиокислювальними властивостями
Інші назви: Совершенствование технологии производства вареной колбасы с использованием природных веществ с антиокислительными свойствами.
The improvement of production technology of boiled sausage with the use of natural substances with antioxidant properties
Автори: Божко, Наталія Володимирівна
Божко, Наталья Владимировна
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Ключові слова: антиоксиданти
технологія
каротиноїди
антиоксиданты
технология
каротиноиды
antioxidants
technology
carotenoids
Дата публікації: 16-гру-2015
Видавництво: Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН
Бібліографічний опис: Божко Н. В. Удосконалення технології виробництва вареної ковбаси з використанням природних речовин з антиокислювальними властивостями [Електронний ресурс] / Н. В. Божко // Модернізація національної системи управління державним розвитком: виклики і перспективи : матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, (16-17 грудня 2015 р.). - Тернопіль : Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН, 2015.
Короткий огляд (реферат): Науково обґрунтовано перспективи бар'єрної технології функціональних м'ясних продуктів з використанням хітозану та каротиноїдів мікробіологічного синтезу. Представлені результати наукових досліджень антиоксидантних властивостей добавок в харчових системах. Научно обоснованы перспективы барьерной технологии функциональных мясных продуктов с использованием хитозана и каротиноидов микробиологического синтеза. Представлены результаты научных исследований антиоксидантных свойств добавок в пищевых системах.
Опис: Prospects of the barrier technology of functional meat products with chitosan and carotenoids of microbiological synthesis care scientifically substantiated. The chitosan and carotenoids of microbiological synthesis antioxidant abilities in food systems are described.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2979
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.