Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2979
Title: | Удосконалення технології виробництва вареної ковбаси з використанням природних речовин з антиокислювальними властивостями |
Other Titles: | Совершенствование технологии производства вареной колбасы с использованием природных веществ с антиокислительными свойствами. The improvement of production technology of boiled sausage with the use of natural substances with antioxidant properties |
Authors: | Божко, Наталія Володимирівна Божко, Наталья Владимировна Bozhko, Natalia Vladimirovna |
Keywords: | антиоксиданти технологія каротиноїди антиоксиданты технология каротиноиды antioxidants technology carotenoids |
Issue Date: | 16-Dec-2015 |
Publisher: | Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН |
Citation: | Божко Н. В. Удосконалення технології виробництва вареної ковбаси з використанням природних речовин з антиокислювальними властивостями [Електронний ресурс] / Н. В. Божко // Модернізація національної системи управління державним розвитком: виклики і перспективи : матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, (16-17 грудня 2015 р.). - Тернопіль : Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН, 2015. |
Abstract: | Науково обґрунтовано перспективи бар'єрної технології функціональних м'ясних продуктів з використанням хітозану та каротиноїдів мікробіологічного синтезу. Представлені результати наукових досліджень антиоксидантних властивостей добавок в харчових системах. Научно обоснованы перспективы барьерной технологии функциональных мясных продуктов с использованием хитозана и каротиноидов микробиологического синтеза. Представлены результаты научных исследований антиоксидантных свойств добавок в пищевых системах. |
Description: | Prospects of the barrier technology of functional meat products with chitosan and carotenoids of microbiological synthesis care scientifically substantiated. The chitosan and carotenoids of microbiological synthesis antioxidant abilities in food systems are described. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2979 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Божко Н.В. Удосконалення технології виробництва вареної ковбаси з використанням природних речовин.pdf | 201,39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.