Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2984
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорбач, Владислав Леонідович-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorГорбач, Владислав Леонидович-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorGorbach, Vladislav Leonydovych-
dc.contributor.authorTishchenko, Vasily Ivanovich-
dc.date.accessioned2016-01-12T12:36:31Z-
dc.date.available2016-01-12T12:36:31Z-
dc.date.issued2015-12-16-
dc.identifier.citationГорбач В. Л. Порівняльна характеристика споживчих якостей варених ковбас [Електронний ресурс] / В. Л. Горбач, В. І. Тищенко // Модернізація національної системи управління державним розвитком : виклики і перспективи : матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, (16-17 грудня 2015 р.). - Тернопіль : Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН, 2015.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2984-
dc.descriptionOur studies provide an opportunity to offer consumers sausages of Sumy prefer local products manufacturer.uk_UK
dc.description.abstractПроведені дослідження дають можливість пропонувати споживачам ковбасних виробів міста Суми надавати перевагу виробам місцевого виробника. Проведенные исследования дают возможность предлагать потребителям колбасных изделий города Сумы отдавать предпочтение изделиям местного производителя.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherТернопільська ДСГДС ІКСГП НААНuk_UK
dc.subjectяловичинаuk_UK
dc.subjectтехнологічні властивостіuk_UK
dc.subjectтеплова обробкаuk_UK
dc.subjectговядинаuk_UK
dc.subjectтехнологические свойстваuk_UK
dc.subjectтепловая обработкаuk_UK
dc.subjectbeefuk_UK
dc.subjecttechnological propertiesuk_UK
dc.subjectcookinguk_UK
dc.titleПорівняльна характеристика споживчих властивостей варених ковбасuk_UK
dc.title.alternativeСравнительная характеристика потребительских свойств вареных колбас.uk_UK
dc.title.alternativeComparative characteristics of consumer properties boiled sausagesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.