Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2984
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горбач, Владислав Леонідович | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Горбач, Владислав Леонидович | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | - |
dc.contributor.author | Gorbach, Vladislav Leonydovych | - |
dc.contributor.author | Tishchenko, Vasily Ivanovich | - |
dc.date.accessioned | 2016-01-12T12:36:31Z | - |
dc.date.available | 2016-01-12T12:36:31Z | - |
dc.date.issued | 2015-12-16 | - |
dc.identifier.citation | Горбач В. Л. Порівняльна характеристика споживчих якостей варених ковбас [Електронний ресурс] / В. Л. Горбач, В. І. Тищенко // Модернізація національної системи управління державним розвитком : виклики і перспективи : матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, (16-17 грудня 2015 р.). - Тернопіль : Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН, 2015. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2984 | - |
dc.description | Our studies provide an opportunity to offer consumers sausages of Sumy prefer local products manufacturer. | uk_UK |
dc.description.abstract | Проведені дослідження дають можливість пропонувати споживачам ковбасних виробів міста Суми надавати перевагу виробам місцевого виробника. Проведенные исследования дают возможность предлагать потребителям колбасных изделий города Сумы отдавать предпочтение изделиям местного производителя. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН | uk_UK |
dc.subject | яловичина | uk_UK |
dc.subject | технологічні властивості | uk_UK |
dc.subject | теплова обробка | uk_UK |
dc.subject | говядина | uk_UK |
dc.subject | технологические свойства | uk_UK |
dc.subject | тепловая обработка | uk_UK |
dc.subject | beef | uk_UK |
dc.subject | technological properties | uk_UK |
dc.subject | cooking | uk_UK |
dc.title | Порівняльна характеристика споживчих властивостей варених ковбас | uk_UK |
dc.title.alternative | Сравнительная характеристика потребительских свойств вареных колбас. | uk_UK |
dc.title.alternative | Comparative characteristics of consumer properties boiled sausages | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Горбач В. Л. Порівняльна характеристика споживчих якостей варених ковбас.pdf | 207,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.