Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2984
Title: Порівняльна характеристика споживчих властивостей варених ковбас
Other Titles: Сравнительная характеристика потребительских свойств вареных колбас.
Comparative characteristics of consumer properties boiled sausages
Authors: Горбач, Владислав Леонідович
Тищенко, Василь Іванович
Горбач, Владислав Леонидович
Тищенко, Василий Иванович
Gorbach, Vladislav Leonydovych
Tishchenko, Vasily Ivanovich
Keywords: яловичина
технологічні властивості
теплова обробка
говядина
технологические свойства
тепловая обработка
beef
technological properties
cooking
Issue Date: 16-Dec-2015
Publisher: Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН
Citation: Горбач В. Л. Порівняльна характеристика споживчих якостей варених ковбас [Електронний ресурс] / В. Л. Горбач, В. І. Тищенко // Модернізація національної системи управління державним розвитком : виклики і перспективи : матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, (16-17 грудня 2015 р.). - Тернопіль : Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН, 2015.
Abstract: Проведені дослідження дають можливість пропонувати споживачам ковбасних виробів міста Суми надавати перевагу виробам місцевого виробника. Проведенные исследования дают возможность предлагать потребителям колбасных изделий города Сумы отдавать предпочтение изделиям местного производителя.
Description: Our studies provide an opportunity to offer consumers sausages of Sumy prefer local products manufacturer.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2984
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.