Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2984
Title: | Порівняльна характеристика споживчих властивостей варених ковбас |
Other Titles: | Сравнительная характеристика потребительских свойств вареных колбас. Comparative characteristics of consumer properties boiled sausages |
Authors: | Горбач, Владислав Леонідович Тищенко, Василь Іванович Горбач, Владислав Леонидович Тищенко, Василий Иванович Gorbach, Vladislav Leonydovych Tishchenko, Vasily Ivanovich |
Keywords: | яловичина технологічні властивості теплова обробка говядина технологические свойства тепловая обработка beef technological properties cooking |
Issue Date: | 16-Dec-2015 |
Publisher: | Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН |
Citation: | Горбач В. Л. Порівняльна характеристика споживчих якостей варених ковбас [Електронний ресурс] / В. Л. Горбач, В. І. Тищенко // Модернізація національної системи управління державним розвитком : виклики і перспективи : матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, (16-17 грудня 2015 р.). - Тернопіль : Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН, 2015. |
Abstract: | Проведені дослідження дають можливість пропонувати споживачам ковбасних виробів міста Суми надавати перевагу виробам місцевого виробника. Проведенные исследования дают возможность предлагать потребителям колбасных изделий города Сумы отдавать предпочтение изделиям местного производителя. |
Description: | Our studies provide an opportunity to offer consumers sausages of Sumy prefer local products manufacturer. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2984 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Горбач В. Л. Порівняльна характеристика споживчих якостей варених ковбас.pdf | 207,94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.