Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2986
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Tishchenko, Vasily Ivanovich | - |
dc.date.accessioned | 2016-01-12T14:16:18Z | - |
dc.date.available | 2016-01-12T14:16:18Z | - |
dc.date.issued | 2015-11-15 | - |
dc.identifier.citation | Тищенко В. И. Рациональное использование сырья при переработке рыбы-сырца [Електронний ресурс] / В. И. Тищенко // Приоритеты и научное обеспечение реализации государственной политики здорового питания в России : материалы IV Международной научно-практической интернет-конференции, (Орел, 15 ноября - 15 декабря 2015 г.). - Орел : ФГБОУ ВПО "Госуниверситет-УНПК", 2015. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2986 | - |
dc.description | The technology was developed a frozen minced-meat semi-finished products on the basis of minced low-value freshwater fish, mushrooms (oyster), as well as components of plant origin. | uk_UK |
dc.description.abstract | Была разработана технология фаршевых быстрозамороженных полуфабрикатов на основе фарша малоценной пресноводной рыбы, грибов (вёшенка), а также компонентов растительного происхождения. Була розроблена технологія фаршевих швидкозаморожених напівфабрикатів на основі фаршу малоцінної прісноводної риби, грибів (глива), а також компонентів рослинного походження. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | ФГБОУ ВПО "Госуниверситет-УНПК" | uk_UK |
dc.subject | рыба-сырец | uk_UK |
dc.subject | полуфабрикаты | uk_UK |
dc.subject | гриб вёшенка | uk_UK |
dc.subject | риба-сирець | uk_UK |
dc.subject | напівфабрикати | uk_UK |
dc.subject | гриб глива | uk_UK |
dc.subject | a raw fish | uk_UK |
dc.subject | prepared foods | uk_UK |
dc.subject | mushrooms | uk_UK |
dc.title | Рациональное использование сырья при переработке рыбы-сырца | uk_UK |
dc.title.alternative | Раціональне використання сировини при переробці риби-сирцю. | uk_UK |
dc.title.alternative | Rational use of raw materials in the processing of raw fish | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тищенко В. И. Рациональное использование сырья при переработке рыбы-сырца.pdf | 517,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.