Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2986
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorTishchenko, Vasily Ivanovich-
dc.date.accessioned2016-01-12T14:16:18Z-
dc.date.available2016-01-12T14:16:18Z-
dc.date.issued2015-11-15-
dc.identifier.citationТищенко В. И. Рациональное использование сырья при переработке рыбы-сырца [Електронний ресурс] / В. И. Тищенко // Приоритеты и научное обеспечение реализации государственной политики здорового питания в России : материалы IV Международной научно-практической интернет-конференции, (Орел, 15 ноября - 15 декабря 2015 г.). - Орел : ФГБОУ ВПО "Госуниверситет-УНПК", 2015.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2986-
dc.descriptionThe technology was developed a frozen minced-meat semi-finished products on the basis of minced low-value freshwater fish, mushrooms (oyster), as well as components of plant origin.uk_UK
dc.description.abstractБыла разработана технология фаршевых быстрозамороженных полуфабрикатов на основе фарша малоценной пресноводной рыбы, грибов (вёшенка), а также компонентов растительного происхождения. Була розроблена технологія фаршевих швидкозаморожених напівфабрикатів на основі фаршу малоцінної прісноводної риби, грибів (глива), а також компонентів рослинного походження.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherФГБОУ ВПО "Госуниверситет-УНПК"uk_UK
dc.subjectрыба-сырецuk_UK
dc.subjectполуфабрикатыuk_UK
dc.subjectгриб вёшенкаuk_UK
dc.subjectриба-сирецьuk_UK
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UK
dc.subjectгриб гливаuk_UK
dc.subjecta raw fishuk_UK
dc.subjectprepared foodsuk_UK
dc.subjectmushroomsuk_UK
dc.titleРациональное использование сырья при переработке рыбы-сырцаuk_UK
dc.title.alternativeРаціональне використання сировини при переробці риби-сирцю.uk_UK
dc.title.alternativeRational use of raw materials in the processing of raw fishuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.