Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2986
Title: | Рациональное использование сырья при переработке рыбы-сырца |
Other Titles: | Раціональне використання сировини при переробці риби-сирцю. Rational use of raw materials in the processing of raw fish |
Authors: | Тищенко, Василий Иванович Тищенко, Василь Іванович Tishchenko, Vasily Ivanovich |
Keywords: | рыба-сырец полуфабрикаты гриб вёшенка риба-сирець напівфабрикати гриб глива a raw fish prepared foods mushrooms |
Issue Date: | 15-Nov-2015 |
Publisher: | ФГБОУ ВПО "Госуниверситет-УНПК" |
Citation: | Тищенко В. И. Рациональное использование сырья при переработке рыбы-сырца [Електронний ресурс] / В. И. Тищенко // Приоритеты и научное обеспечение реализации государственной политики здорового питания в России : материалы IV Международной научно-практической интернет-конференции, (Орел, 15 ноября - 15 декабря 2015 г.). - Орел : ФГБОУ ВПО "Госуниверситет-УНПК", 2015. |
Abstract: | Была разработана технология фаршевых быстрозамороженных полуфабрикатов на основе фарша малоценной пресноводной рыбы, грибов (вёшенка), а также компонентов растительного происхождения. Була розроблена технологія фаршевих швидкозаморожених напівфабрикатів на основі фаршу малоцінної прісноводної риби, грибів (глива), а також компонентів рослинного походження. |
Description: | The technology was developed a frozen minced-meat semi-finished products on the basis of minced low-value freshwater fish, mushrooms (oyster), as well as components of plant origin. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2986 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тищенко В. И. Рациональное использование сырья при переработке рыбы-сырца.pdf | 517,3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.