Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2987
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorTishchenko, Vasily Ivanovich-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.date.accessioned2016-01-13T07:16:39Z-
dc.date.available2016-01-13T07:16:39Z-
dc.date.issued2015-11-15-
dc.identifier.citationТищенко В. И. Технологические свойства и пищевая ценность прудовой рыбы агрофирмы "Турянская" Сумской области [Електронний ресурс] / В. И. Тищенко, Н. В. Божко // Приоритеты и научное обеспечение реализации государственной политики здорового питания в России : материалы IV Международной научно-практической интернет-конференции, (Орел, 15 ноября - 15 декабря 2015 г.). - Орел : ФГБОУ ВПО "Госуниверситет-УНПК", 2015.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2987-
dc.descriptionIt was found that chemical composition of commercial fish and its technological properties are determined by age, duration of feeding, environmental efficiency of energy utilization of feed, stocking density.uk_UK
dc.description.abstractБыло установлено, что химический состав товарной рыбы и ее технологические свойства определяются возрастом, продолжительностью нагула, экологической эффективностью использования энергии корма, плотностью посадки. Було встановлено, що хімічний склад товарної риби та її технологічні властивості визначаються віком, тривалістю нагулу, екологічною ефективністю використання енергії корму, щільністю посадки.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherФГБОУ ВПО "Госуниверситет-УНПК"uk_UK
dc.subjectрыба-сырецuk_UK
dc.subjectтехнологические свойстваuk_UK
dc.subjectсоотношение влага-жирuk_UK
dc.subjectриба-сирецьuk_UK
dc.subjectтехнологічні властивостіuk_UK
dc.subjectспіввідношення волога-жирuk_UK
dc.subjecta raw fishuk_UK
dc.subjecttechnological propertiesuk_UK
dc.subjectthe correlation of the moisture - fatuk_UK
dc.titleТехнологические свойства и пищевая ценность прудовой рыбы агрофирмы "Турянская" Сумской областиuk_UK
dc.title.alternativeТехнологічні властивості і харчова цінність ставкової риби агрофірми "Тур'янська" Сумської області.uk_UK
dc.title.alternativeTechnological properties and nutritional value of pond fish of agrofirm "Тuransky" sumy regionuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.