Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2989
Назва: Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінану
Інші назви: Исследование влияния солей кальция и калия разной природы на прочность гелей каппа-каррагинана
Investigation of the influence of calcium and potassium salts of different nature on the strength of kappa-carrageenan gels
Автори: Гурський, П. В.
Маренкова, Т. І
Бідюк, Д. О.
Перцевий, Ф. В.
Гурский, П. В.
Маренкова, Т. И.
Бидюк, Д. О.
Перцевой, Ф. В.
Gurskiy, P. V.
Marenkova, T. I.
Bidyuk, D. O.
Pertsevoy, F. V.
Ключові слова: каппа-карагінан
міцність гелю
гелеутворення
синерезис
солі кальцію та калію
каппа-каррагинан
прочность геля
гелеобразование
синерезис
соли кальция и калия
kappa-carrageenan
gel strength
gelation
syneresis
calcium and potassium
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінану [Електронний ресурс] / П. В. Гурський, Т. І. Маренкова, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой // Scientific journal «ScienceRise». – 2015. – Vol. 7/2 (12). – С. 14-19.
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив деяких органічних та мінеральних солей кальцію та калію на міцність гелів каппа-карагінану. Встановлено вплив масової концентрації окремих солей кальцію на міцність гелів з різним вмістом каппа-карагінану. Обґрунтовано масову концентрацію деяких солей кальцію для використання їх у складі желе для солодких та солоних страв на основі каппа-карагінану. Исследовано влияние некоторых органических и минеральных солей кальция и калия на прочность гелей каппа-карагинана. Установлено влияние массовой концентрации отдельных солей кальция на прочность гелей с различным содержанием каппа-карагинана. Обоснована массовая концентрация некоторых солей кальция для использования их в составе желе для сладких и соленых блюд на основе каппа-карагинана.
Опис: The influence of certain organic and inorganic salts of calcium and potassium in the gel strength of kappa-carrageenan. The influence of the mass concentration of certain salts of calcium on the strength of gels with different content of kappa-carrageenan. Substantiates the mass concentration of certain calcium salts for use in the composition of the jelly for sweet and savory dishes based on the kappa-carrageenan.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2989
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.