Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2989
Назва: | Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінану |
Інші назви: | Исследование влияния солей кальция и калия разной природы на прочность гелей каппа-каррагинана Investigation of the influence of calcium and potassium salts of different nature on the strength of kappa-carrageenan gels |
Автори: | Гурський, П. В. Маренкова, Т. І Бідюк, Д. О. Перцевий, Ф. В. Гурский, П. В. Маренкова, Т. И. Бидюк, Д. О. Перцевой, Ф. В. Gurskiy, P. V. Marenkova, T. I. Bidyuk, D. O. Pertsevoy, F. V. |
Ключові слова: | каппа-карагінан міцність гелю гелеутворення синерезис солі кальцію та калію каппа-каррагинан прочность геля гелеобразование синерезис соли кальция и калия kappa-carrageenan gel strength gelation syneresis calcium and potassium |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінану [Електронний ресурс] / П. В. Гурський, Т. І. Маренкова, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой // Scientific journal «ScienceRise». – 2015. – Vol. 7/2 (12). – С. 14-19. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено вплив деяких органічних та мінеральних солей кальцію та калію на міцність гелів каппа-карагінану. Встановлено вплив масової концентрації окремих солей кальцію на міцність гелів з різним вмістом каппа-карагінану. Обґрунтовано масову концентрацію деяких солей кальцію для використання їх у складі желе для солодких та солоних страв на основі каппа-карагінану. Исследовано влияние некоторых органических и минеральных солей кальция и калия на прочность гелей каппа-карагинана. Установлено влияние массовой концентрации отдельных солей кальция на прочность гелей с различным содержанием каппа-карагинана. Обоснована массовая концентрация некоторых солей кальция для использования их в составе желе для сладких и соленых блюд на основе каппа-карагинана. |
Опис: | The influence of certain organic and inorganic salts of calcium and potassium in the gel strength of kappa-carrageenan. The influence of the mass concentration of certain salts of calcium on the strength of gels with different content of kappa-carrageenan. Substantiates the mass concentration of certain calcium salts for use in the composition of the jelly for sweet and savory dishes based on the kappa-carrageenan. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2989 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гурський П. В. Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів капп.pdf | 874,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.