Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2991
Назва: | Визначення фізико-хімічних показників м’ясо-рослинного корму з екструдатами злаків та кропивою для собак |
Інші назви: | Определение физико-химических показателей мясо-растительного корма с эксрудатами злаков и крапивой для собак Defining physical and chemical characteristics of meat and vegetable fodder and extrudates of herbs and nettle for dogs |
Автори: | Шакула, О. О. Котенко, Т. А. Бідюк, Д. О. Шакула, А. А. Котенко, Т. А. Бидюк, Д. О. Shakula, O. O. Kotenko, T. A. Biduyk, D. O. |
Ключові слова: | фізико-хімічні показники м’ясо-рослинний корм екструдати собаки физико-химические показатели мясо-растительный корм экструдаты собаки physical and chemical indicators meat-vegetable fodder extrudates dogs |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | ХНТУСГ ім. П. Василенка |
Бібліографічний опис: | Шакула О. О. Визначення фізико-хімічних показників м’ясо-рослинного корму з екструдатами злаків та кропивою для собак [Електронний ресурс] / О. О. Шакула, Т. А. Котенко, Д. О. Бідюк // Вісник Харківського нац. тех. ун-ту с-г ім. П. Василенка. Серія: «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». – Х. : ХНТУСГ ім. П. Василенка, 2014. – Вип. 153. – С. 85-90. |
Короткий огляд (реферат): | У статті наведені фізико-хімічні показники м`ясо-рослинного корму. З`ясовано, що використання кропиви та екструдатів зерна злаків замість крупів знижує вартість компонентів, покращує збалансованість рецептів м`ясо-рослинного корму і не погіршує фізико-хімічні показники. В статье приведены физико-химические показатели мясорастительного корма. Выяснено, что использование крапивы и экструдатов зерна злаков вместо круп снижает стоимость компонентов, улучшает сбалансированность рецептов мясорастительного корма и не ухудшает физико-химические показатели. |
Опис: | Physical and chemical characteristics of meat and vegetable fodder have been investigated in the article. It is concluded that the application of nettle and extrudates of herbs grains instead of cereals makes the cost of the components very low, improves the balance of meat and vegetable fodder receipts and does not destroy physical and chemical characteristics. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2991 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шакула О. О. Визначення фізико-хімічних показників м’ясо-рослинного корму з екструда.pdf | 499,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.