Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2991
Title: Визначення фізико-хімічних показників м’ясо-рослинного корму з екструдатами злаків та кропивою для собак
Other Titles: Определение физико-химических показателей мясо-растительного корма с эксрудатами злаков и крапивой для собак
Defining physical and chemical characteristics of meat and vegetable fodder and extrudates of herbs and nettle for dogs
Authors: Шакула, О. О.
Котенко, Т. А.
Бідюк, Д. О.
Шакула, А. А.
Котенко, Т. А.
Бидюк, Д. О.
Shakula, O. O.
Kotenko, T. A.
Biduyk, D. O.
Keywords: фізико-хімічні показники
м’ясо-рослинний корм
екструдати
собаки
физико-химические показатели
мясо-растительный корм
экструдаты
собаки
physical and chemical indicators
meat-vegetable fodder
extrudates
dogs
Issue Date: 2014
Publisher: ХНТУСГ ім. П. Василенка
Citation: Шакула О. О. Визначення фізико-хімічних показників м’ясо-рослинного корму з екструдатами злаків та кропивою для собак [Електронний ресурс] / О. О. Шакула, Т. А. Котенко, Д. О. Бідюк // Вісник Харківського нац. тех. ун-ту с-г ім. П. Василенка. Серія: «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». – Х. : ХНТУСГ ім. П. Василенка, 2014. – Вип. 153. – С. 85-90.
Abstract: У статті наведені фізико-хімічні показники м`ясо-рослинного корму. З`ясовано, що використання кропиви та екструдатів зерна злаків замість крупів знижує вартість компонентів, покращує збалансованість рецептів м`ясо-рослинного корму і не погіршує фізико-хімічні показники. В статье приведены физико-химические показатели мясорастительного корма. Выяснено, что использование крапивы и экструдатов зерна злаков вместо круп снижает стоимость компонентов, улучшает сбалансированность рецептов мясорастительного корма и не ухудшает физико-химические показатели.
Description: Physical and chemical characteristics of meat and vegetable fodder have been investigated in the article. It is concluded that the application of nettle and extrudates of herbs grains instead of cereals makes the cost of the components very low, improves the balance of meat and vegetable fodder receipts and does not destroy physical and chemical characteristics.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2991
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.