Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3001
Title: Розробка рецептури сосисок з використанням м’яса перепелів
Other Titles: Разработка рецептуры сосисок с использованием мяса перепелов.
Making of recipe of sausages with meat of quails
Authors: Гриньова, Д. В.
Гринёва, Д. В.
Hrynova, D. V.
Keywords: перепел
м’ясо
рецептура
перепел
мясо
рецептура
quail
meat
recipe
Issue Date: 16-Dec-2015
Citation: Гриньова Д. В. Розробка рецептури сосисок з використанням м’яса перепелів [Електронний ресурс] // Модернізація національної системи управління державним розвитком: виклики і перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, (16-17 грудня 2015 р.). - Тернопіль, 2015.
Abstract: Було розроблено рецептуру сосисок з м’ясом перепела і досліджено такі властивості фаршевих систем, як вологоутримуюча, вологозв’язуюча, емульгуюча здатність, а також органолептичні властивості готового продукту та його біологічну та енергетичну цінність. Подальшим напрямком досліджень буде використання м’яса перепела у складі різних видів м’ясних виробів та дослідження фаршевих систем. Была разработана рецептура сосисок с мясом перепела и исследованы такие свойства фаршевых систем, как влагоудерживающая, влагосвязывающая, эмульгирующая способность, а также органолептические свойства готового продукта и его биологическая и энергетическая ценность. Дальнейшим направлением исследований будет использование мяса перепела в составе различных видов мясных изделий и исследования фаршевых систем.
Description: Was developed recipes with meat sausage and quail explored the properties of mince system as water-retaining, water binding, emulsifying capacity, and organoleptic properties of the finished product and its biological and energy value. A further area of research is the use of quail meat in the various types of meat products and research mince systems.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3001
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.