Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3002
Назва: | Якість і безпечність молочної продукції в умовах виробничих підприємств |
Інші назви: | Качество и безопасность молочной продукции в условиях перерабатывающих предприятиях Qulity and safety of dairy products in manufacturing enterprises conditions |
Автори: | Левченко, І. В. Левченко, И. В. Levchenko, I. V. |
Ключові слова: | молочна сировина безпечність харчування молочна продукція переробні підприємства молочное сырье безопасность питания молочная продукция перерабатывающие предприятия raw milk food safety dairy products processing enterprises |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харківський політехнічний інститут |
Бібліографічний опис: | Левченко І. В. Якість і безпечність молочної продукції в умовах виробничих підприємств [Електронний ресурс] / І. В. Левченко // Матеріали VII-ї Міжнар. наук.-метод. конф. НТУ «ХПІ» та 105-ї Міжнар. конф. EAS «Безпека людини у сучасних умовах», (3-4 грудня 2015 р.) / Національний технічний ун-т «ХПІ». – Х., 2015. – С. 224-228. |
Короткий огляд (реферат): | Робота присвячена аналізу молочної сировини, яку постачають сільськогосподарські підприємства різної форми власності на переробні підприємства. Відповідність згідно існуючих стандартів та ДОСТів, а також безпечність виготовленої молочної продукції яку вживає населення. Работа посвящена анализу молочного сырья, которое поставляют сельскохозяйственные предприятия различной формы собственности на перерабатывающие предприятия. Соответствия согласно существующих стандартов и ГОСТов, а также безопасность вырабатываемой молочной продукции которую употребляет население. |
Опис: | The work is devoted to analysis of raw milk, which is supplied by agricultural enterprises of different ownership forms to processing enterprises. In accordance with existing standards and State Standard, safety of manufactured dairy products, which population take. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3002 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Левченко І. В. Якість і безпечність молочної продукції в умовах виробничих підприємств .pdf | 3,6 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.