Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3002
Title: Якість і безпечність молочної продукції в умовах виробничих підприємств
Other Titles: Качество и безопасность молочной продукции в условиях перерабатывающих предприятиях
Qulity and safety of dairy products in manufacturing enterprises conditions
Authors: Левченко, І. В.
Левченко, И. В.
Levchenko, I. V.
Keywords: молочна сировина
безпечність харчування
молочна продукція
переробні підприємства
молочное сырье
безопасность питания
молочная продукция
перерабатывающие предприятия
raw milk
food safety
dairy products
processing enterprises
Issue Date: 2015
Publisher: Харківський політехнічний інститут
Citation: Левченко І. В. Якість і безпечність молочної продукції в умовах виробничих підприємств [Електронний ресурс] / І. В. Левченко // Матеріали VII-ї Міжнар. наук.-метод. конф. НТУ «ХПІ» та 105-ї Міжнар. конф. EAS «Безпека людини у сучасних умовах», (3-4 грудня 2015 р.) / Національний технічний ун-т «ХПІ». – Х., 2015. – С. 224-228.
Abstract: Робота присвячена аналізу молочної сировини, яку постачають сільськогосподарські підприємства різної форми власності на переробні підприємства. Відповідність згідно існуючих стандартів та ДОСТів, а також безпечність виготовленої молочної продукції яку вживає населення. Работа посвящена анализу молочного сырья, которое поставляют сельскохозяйственные предприятия различной формы собственности на перерабатывающие предприятия. Соответствия согласно существующих стандартов и ГОСТов, а также безопасность вырабатываемой молочной продукции которую употребляет население.
Description: The work is devoted to analysis of raw milk, which is supplied by agricultural enterprises of different ownership forms to processing enterprises. In accordance with existing standards and State Standard, safety of manufactured dairy products, which population take.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3002
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.