Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3006
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКосолапова, А. В.-
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorГриньова, Д. В.-
dc.contributor.authorКосолапова, А. В.-
dc.contributor.authorЕвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorГринёва, Д. В.-
dc.contributor.authorKosolapova, A. V.-
dc.contributor.authorYevlash, V. V.-
dc.contributor.authorHrynova, D. V.-
dc.date.accessioned2016-01-19T12:01:45Z-
dc.date.available2016-01-19T12:01:45Z-
dc.date.issued2015-04-02-
dc.identifier.citationКосолапова А. В. Актуальність використання м’яса перепелів в технологіях дієтичних харчових продуктів [Електронний ресурс] / А. В. Косолапова, В. В. Євлаш, Д. В. Гриньова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : наукові пошуки молоді : матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів у 2014-2015 н.р., (2 квітня 2015 р.). - Х., 2015.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3006-
dc.description.abstractВикористання м’яса птиці у виробництві м’ясних продуктів досить поширене. Основним видом птиці, м’ясо якої переробляють є курка. Тоді як для виробництва дієтичних продуктів та продуктів дитячого харчування було б більш корисно використовувати м’ясо перепелів. Використання м’яса з покращеним хімічним складом дає можливість створити дійсно корисний і новий функціональний продукт. Доцільним є використання м’яса перепелів, яке збагачене вітаміном Е за рахунок різного вмісту його у раціоні. Нами пропонується використовувати таке м’ясо саме у паштетах, тому що доведено, саме вітамін Е регулює антиоксидантну здатність різних систем. Использование мяса птицы в производстве мясных продуктов достаточно распространено. Основным видом птицы, мясо которой перерабатывают есть курица. Тогда как для производства диетических продуктов и продуктов детского питания было бы более полезно использовать мясо перепелов. Использование мяса с улучшенным химическим составом позволяет создать действительно полезный и новый функциональной продукт. Целесообразно использование мяса перепелов, которое обогащено витамином Е за счет разного содержания его в рационе. Нами предлагается использовать такое мясо именно в паштетах, потому что доказано, именно витамин Е регулирует антиоксидантную способность различных систем.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectперепелuk_UK
dc.subjectдієтичні продуктиuk_UK
dc.subjectтехнологіїuk_UK
dc.subjectперепелuk_UK
dc.subjectдиетические продуктыuk_UK
dc.subjectтехнологииuk_UK
dc.subjectquailuk_UK
dc.subjectdiet productsuk_UK
dc.subjecttechnologiesuk_UK
dc.titleАктуальність використання м’яса перепелів в технологіях дієтичних харчових продуктівuk_UK
dc.title.alternativeАктуальность использования мяса перепелов в технологиях диетических пищевых продуктов.uk_UK
dc.title.alternativeThe relevance of the use of technology in quail meat diet fooduk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.