Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3006
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Косолапова, А. В. | - |
dc.contributor.author | Євлаш, В. В. | - |
dc.contributor.author | Гриньова, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Косолапова, А. В. | - |
dc.contributor.author | Евлаш, В. В. | - |
dc.contributor.author | Гринёва, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Kosolapova, A. V. | - |
dc.contributor.author | Yevlash, V. V. | - |
dc.contributor.author | Hrynova, D. V. | - |
dc.date.accessioned | 2016-01-19T12:01:45Z | - |
dc.date.available | 2016-01-19T12:01:45Z | - |
dc.date.issued | 2015-04-02 | - |
dc.identifier.citation | Косолапова А. В. Актуальність використання м’яса перепелів в технологіях дієтичних харчових продуктів [Електронний ресурс] / А. В. Косолапова, В. В. Євлаш, Д. В. Гриньова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : наукові пошуки молоді : матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів у 2014-2015 н.р., (2 квітня 2015 р.). - Х., 2015. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3006 | - |
dc.description.abstract | Використання м’яса птиці у виробництві м’ясних продуктів досить поширене. Основним видом птиці, м’ясо якої переробляють є курка. Тоді як для виробництва дієтичних продуктів та продуктів дитячого харчування було б більш корисно використовувати м’ясо перепелів. Використання м’яса з покращеним хімічним складом дає можливість створити дійсно корисний і новий функціональний продукт. Доцільним є використання м’яса перепелів, яке збагачене вітаміном Е за рахунок різного вмісту його у раціоні. Нами пропонується використовувати таке м’ясо саме у паштетах, тому що доведено, саме вітамін Е регулює антиоксидантну здатність різних систем. Использование мяса птицы в производстве мясных продуктов достаточно распространено. Основным видом птицы, мясо которой перерабатывают есть курица. Тогда как для производства диетических продуктов и продуктов детского питания было бы более полезно использовать мясо перепелов. Использование мяса с улучшенным химическим составом позволяет создать действительно полезный и новый функциональной продукт. Целесообразно использование мяса перепелов, которое обогащено витамином Е за счет разного содержания его в рационе. Нами предлагается использовать такое мясо именно в паштетах, потому что доказано, именно витамин Е регулирует антиоксидантную способность различных систем. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | перепел | uk_UK |
dc.subject | дієтичні продукти | uk_UK |
dc.subject | технології | uk_UK |
dc.subject | перепел | uk_UK |
dc.subject | диетические продукты | uk_UK |
dc.subject | технологии | uk_UK |
dc.subject | quail | uk_UK |
dc.subject | diet products | uk_UK |
dc.subject | technologies | uk_UK |
dc.title | Актуальність використання м’яса перепелів в технологіях дієтичних харчових продуктів | uk_UK |
dc.title.alternative | Актуальность использования мяса перепелов в технологиях диетических пищевых продуктов. | uk_UK |
dc.title.alternative | The relevance of the use of technology in quail meat diet food | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Косолапова А. В. Актуальність використання м’яса перепелів в технологіях дієтичних харчових продуктів.pdf | 190,57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.