Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3006
Title: Актуальність використання м’яса перепелів в технологіях дієтичних харчових продуктів
Other Titles: Актуальность использования мяса перепелов в технологиях диетических пищевых продуктов.
The relevance of the use of technology in quail meat diet food
Authors: Косолапова, А. В.
Євлаш, В. В.
Гриньова, Д. В.
Косолапова, А. В.
Евлаш, В. В.
Гринёва, Д. В.
Kosolapova, A. V.
Yevlash, V. V.
Hrynova, D. V.
Keywords: перепел
дієтичні продукти
технології
перепел
диетические продукты
технологии
quail
diet products
technologies
Issue Date: 2-Apr-2015
Citation: Косолапова А. В. Актуальність використання м’яса перепелів в технологіях дієтичних харчових продуктів [Електронний ресурс] / А. В. Косолапова, В. В. Євлаш, Д. В. Гриньова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : наукові пошуки молоді : матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів у 2014-2015 н.р., (2 квітня 2015 р.). - Х., 2015.
Abstract: Використання м’яса птиці у виробництві м’ясних продуктів досить поширене. Основним видом птиці, м’ясо якої переробляють є курка. Тоді як для виробництва дієтичних продуктів та продуктів дитячого харчування було б більш корисно використовувати м’ясо перепелів. Використання м’яса з покращеним хімічним складом дає можливість створити дійсно корисний і новий функціональний продукт. Доцільним є використання м’яса перепелів, яке збагачене вітаміном Е за рахунок різного вмісту його у раціоні. Нами пропонується використовувати таке м’ясо саме у паштетах, тому що доведено, саме вітамін Е регулює антиоксидантну здатність різних систем. Использование мяса птицы в производстве мясных продуктов достаточно распространено. Основным видом птицы, мясо которой перерабатывают есть курица. Тогда как для производства диетических продуктов и продуктов детского питания было бы более полезно использовать мясо перепелов. Использование мяса с улучшенным химическим составом позволяет создать действительно полезный и новый функциональной продукт. Целесообразно использование мяса перепелов, которое обогащено витамином Е за счет разного содержания его в рационе. Нами предлагается использовать такое мясо именно в паштетах, потому что доказано, именно витамин Е регулирует антиоксидантную способность различных систем.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3006
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.