Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3052
Назва: Научное обоснование механизма образования структуры термостойкой молокосодержащей начинки замороженной
Інші назви: Наукове обґрунтування механізму утворення структури термостійкої молоковмісною начинки замороженої
Scientific substantiation of the mechanism of formation of structure of heat-resistant dairy frozen toppings
Автори: Обозная, Маргарита Васильевна
Перцевой, Федор Всеволодович
Шильман, Лев Залманович
Любенко, Галина Дмитриевна
Обозна, Маргарита Василівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Шильман, Лев Залманович
Любенко, Галина Дмитрівна
Obozna, Margarita Vasilivna
Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
Shilman, Lev Zalmanovich
Lubenko, Galina Dmitrevna
Ключові слова: молокосодержащая начинка замороженная
термостойкость
кунжут
пектино-сахарная система
молоковмісна начинка заморожена
термостійкість
кунжут
пектино-цукрова система
molokovsky the filling is frozen
thermostat
sesame seeds
pectina-cukrowa system
Дата публікації: 2015
Видавництво: ФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ»
Бібліографічний опис: Научное обоснование механизма образования структуры термостойкой молокосодержащей начинки замороженной [Электронный ресурс] / М. В. Обозная, Ф. В. Перцевой, Л. З. Шильман, Г. Д. Любенко // Технология и продукты здорового питания − 2015 : матер. IХ Междунар. науч.-практ. конф., посвящ. 20-летию спец. «Технология продукции и организация общественного питания» : сб. науч. труд. − Саратов : ФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ», 2015. − С. 308-317.
Короткий огляд (реферат): Обоснование механизма образования структуры термостойкой молокосодержащей начинки замороженной. Обґрунтування механізму утворення структури термостійкої молоковмісної начинки замороженої.
Опис: The study of the mechanism of formation of structure of heat-resistant milk toppings zamowienie.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3052
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.