Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3107
Title: | Комплексне дослідження м'ясних продуктів за допомогою мікробіологічних і гістологічного методів |
Other Titles: | Комплексное исследование мясных продуктов с использованием микробиологичных и гистологического методов Comprehensive study of meat products with using mikrobiologic and histological methods |
Authors: | Старосельська, А. Л. Старосельская, А. Л. Staroselska, A. L. |
Keywords: | ковбасні вироби бактеріальна забрудненість харчові домішки колбасные изделия бактериальная обсеменённость пищевые добавки sausages bacterial spoilage food additives |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Сумський національний аграрний університет |
Citation: | Старосельська А. Л. Комплексне дослідження м'ясних продуктів за допомогою мікробіологічних і гістологічного методів [Електронний ресурс] / А. Л. Старосельська // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Ветеринарна медицина" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - Вип. 1 (36). - С. 90-92. |
Abstract: | У статті наведено результати досліджень ковбасних виробів щодо визначення мікробіологічних та структурних показників протягом тривалого зберігання. У результаті досліджень визначено ефективність застосування комплексного аналізу, який включає загальноприйняті мікробіологічні та гістологічний методи, з метою отримання більш повного уявлення про показники безпеки і якості ковбасних виробів. Встановлено, що у зразках досліджуваної продукції, виготовленої за технічними умовами, наявні харчові домішки, які не зазначені в рецептурі. В статье приведены результаты исследований колбасных изделий с целью определения микробиологических и структурных показателей на протяжении длительного хранения. В результате исследований обосновано эффективность использования комплексного анализа, включающего микробиологические и гистологический метод, с целью более полного представления о показателях безопасности и качества колбасных изделий. Установлено, что в образцах исследуемой продукции, изготовленной по техническим условиям, присутствуют пищевые добавки, не указанные в рецептуре. |
Description: | The article presents the results of studies of sausages to determine microbiological and structural indicators for long-term storage. As a result, research substantiated the effectiveness of an integrated analysis including microbiological and histological methods, with the aim of better understanding of the terms of the safety and quality of sausages. Found that samples of the products manufactured according to the specifications present nutritional supplements that are not specified in the recipe. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3107 |
Appears in Collections: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Старосельська А. Л. Комплексне дослідження м'ясних продуктів.PDF | 1,12 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.