Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/310
Назва: | Європейські системи оцінки якості і безпечності продуктів харчування: перспективні вимоги до українських сільськогосподарських виробників |
Інші назви: | Европейские системы оценки качества и безопасности продуктов питания: перспективные требования к украинским сельскохозяйственным производителям The European quality system at the Ukrainian market: the main requirements to the agriculture products |
Автори: | Слюсарева, Л. В. Слюсарева, Л. В. Slyusareva, L. |
Ключові слова: | сертифікація аграрний сектор економіка сертификация аграрный сектор экономика |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Слюсарева Л. В. Європейські системи оцінки якості і безпечності продуктів харчування: перспективні вимоги до українських сільськогосподарських виробників [Електронний ресурс] / Л. В. Слюсарева // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Економіка і менеджмент» / Сумський НАУ. – Суми, 2010. – Вип. 5/2(40). – С. 55-58. |
Короткий огляд (реферат): | У даній статті розглянуто перспективність використання європейських систем якості і безпечності продуктів харчування в умовах українського ринку, встановлено основні вимоги до продукції сільськогосподарських товаровиробників у зв’язку з приєднанням України до СОТ, виявлено переваги і недоліки переходу сільськогосподарських товаровиробників до нових вимог якості. В данной статье рассмотрено перспективность использования европейских систем качества и безопасности продуктов питания в условиях украинского рынка, определено основные требования к продукции сельскохозяйственных товаропроизводителей в святи с присоединением Украины к ВТО, выявлены преимущества и недостатки перехода сельскохозяйственных товаропроизводителей к новым требованиям качества. |
Опис: | The perspectives of using the European quality system at the ukrainian market has been considered in this article; the main requirements to the agriculture products has been detected. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/310 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Slusareva.pdf | 152,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.