Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3216
Title: Аспекти вибору технологічного обладнання сирцехів
Other Titles: Аспекты выбора технологического оборудования сырцехов.
Aspects of the choice of the technological equipment cheese shop
Authors: Рожевський, Ю. П.
Рожевский, Ю. П.
Roghevskyj, Y. P.
Keywords: обладнання
сир
прес
оборудование
сыр
пресс
equipment
cheese
press
Issue Date: 2015
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: Рожевський Ю. П. Аспекти вибору технологічного обладнання сирцехів [Електронний ресурс] / Ю. П. Рожевський // Технологии ХХІ века : Сборник тезисов по материалам 21-й международной научной конференции (8-10 сентября 2015 г.). Ч.1. – Сумы : СНАУ, 2015. - 171 с.
Abstract: В даній роботі описані аспекти підбору новітнього технологічного обладнання для виготовлення сичужних сирів. В данной работе описанные аспекты подбора новейшего технологического оборудования для изготовления сычужных сыров.
Description: In given work described aspects selecting the most latest technological equipment for fabrication rennet cheese
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3216
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.