Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3216
Title: | Аспекти вибору технологічного обладнання сирцехів |
Other Titles: | Аспекты выбора технологического оборудования сырцехов. Aspects of the choice of the technological equipment cheese shop |
Authors: | Рожевський, Ю. П. Рожевский, Ю. П. Roghevskyj, Y. P. |
Keywords: | обладнання сир прес оборудование сыр пресс equipment cheese press |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Сумський національний аграрний університет |
Citation: | Рожевський Ю. П. Аспекти вибору технологічного обладнання сирцехів [Електронний ресурс] / Ю. П. Рожевський // Технологии ХХІ века : Сборник тезисов по материалам 21-й международной научной конференции (8-10 сентября 2015 г.). Ч.1. – Сумы : СНАУ, 2015. - 171 с. |
Abstract: | В даній роботі описані аспекти підбору новітнього технологічного обладнання для виготовлення сичужних сирів. В данной работе описанные аспекты подбора новейшего технологического оборудования для изготовления сычужных сыров. |
Description: | In given work described aspects selecting the most latest technological equipment for fabrication rennet cheese |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3216 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Рожевський Ю. П. Аспекти вибору технологічного обладнання сирцехів.pdf | 4,17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.