Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3216| Title: | Аспекти вибору технологічного обладнання сирцехів |
| Other Titles: | Аспекты выбора технологического оборудования сырцехов. Aspects of the choice of the technological equipment cheese shop |
| Authors: | Рожевський, Ю. П. Рожевский, Ю. П. Roghevskyj, Y. P. |
| Keywords: | обладнання сир прес оборудование сыр пресс equipment cheese press |
| Issue Date: | 2015 |
| Publisher: | Сумський національний аграрний університет |
| Citation: | Рожевський Ю. П. Аспекти вибору технологічного обладнання сирцехів [Електронний ресурс] / Ю. П. Рожевський // Технологии ХХІ века : Сборник тезисов по материалам 21-й международной научной конференции (8-10 сентября 2015 г.). Ч.1. – Сумы : СНАУ, 2015. - 171 с. |
| Abstract: | В даній роботі описані аспекти підбору новітнього технологічного обладнання для виготовлення сичужних сирів. В данной работе описанные аспекты подбора новейшего технологического оборудования для изготовления сычужных сыров. |
| Description: | In given work described aspects selecting the most latest technological equipment for fabrication rennet cheese |
| URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3216 |
| Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Рожевський Ю. П. Аспекти вибору технологічного обладнання сирцехів.pdf | 4,17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.