Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3221
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карпенко, К. О. | - |
dc.contributor.author | Власенко, В. А. | - |
dc.contributor.author | Рожкова, Т. О. | - |
dc.contributor.author | Карпенко, Е. А. | - |
dc.contributor.author | Власенко, В. А. | - |
dc.contributor.author | Рожкова, Т. А. | - |
dc.date.accessioned | 2016-04-19T07:23:19Z | - |
dc.date.available | 2016-04-19T07:23:19Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Карпенко К. О. Вплив альтернаріозного чорного зародку на вміст білку та клейковини у зерні пшениці озимої [Електронний ресурс] / К. О. Карпенко, В. А. Власенко, Т. О. Рожкова // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Агрономія і біологія" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - Вип. 9 (30). - С. 112-115. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3221 | - |
dc.description | Biological analysis of winter wheat kernel been done. It is set that grain diseases draw the change of maintenance of albumens and gluten. Research the influence were directional of the damage of winter wheat kernel Alternaria on its quality indicators. | uk_UK |
dc.description.abstract | Проведено біологічний аналіз зерна пшениці озимої. Наведені результати з вивчення впливу ураженого чорним зародком зерна на його якісні показники – вміст білку та клейковини. Виявлено, що альтернаріоз зерна призводить до зміни якісного складу насіння. Проведен биологический анализ зерна пшеницы озимой. Приводятся результаты по изучению влияния поражённого зерна чёрным зародышем на его качественные показатели - содержание белка и клейковины. Определено, что альтернариоз приводят к изменению качественного состава зерна. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | пшениця озима | uk_UK |
dc.subject | protein | uk_UK |
dc.subject | сприйнятливість | uk_UK |
dc.subject | пшеница озимая | uk_UK |
dc.subject | белок | uk_UK |
dc.subject | восприимчивость | uk_UK |
dc.subject | winter wheat | uk_UK |
dc.subject | gluten | uk_UK |
dc.subject | susceptibility | uk_UK |
dc.title | Вплив альтернаріозного чорного зародку на вміст білку та клейковини у зерні пшениці озимої | uk_UK |
dc.title.alternative | Влияние альтернариозного черного зародыша на содержание белка и клейковины в зерне пшеницы озимой. | uk_UK |
dc.title.alternative | Influence alternaria black point at content protein and gluten in the kernel of winter wheat | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Карпенко К. О. Вплив альтернаріозного чорного зародку на вміст білку та клейковини у зерні пшениці озимої.pdf | 4,68 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.