Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3221
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарпенко, К. О.-
dc.contributor.authorВласенко, В. А.-
dc.contributor.authorРожкова, Т. О.-
dc.contributor.authorКарпенко, Е. А.-
dc.contributor.authorВласенко, В. А.-
dc.contributor.authorРожкова, Т. А.-
dc.date.accessioned2016-04-19T07:23:19Z-
dc.date.available2016-04-19T07:23:19Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКарпенко К. О. Вплив альтернаріозного чорного зародку на вміст білку та клейковини у зерні пшениці озимої [Електронний ресурс] / К. О. Карпенко, В. А. Власенко, Т. О. Рожкова // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Агрономія і біологія" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - Вип. 9 (30). - С. 112-115.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3221-
dc.descriptionBiological analysis of winter wheat kernel been done. It is set that grain diseases draw the change of maintenance of albumens and gluten. Research the influence were directional of the damage of winter wheat kernel Alternaria on its quality indicators.uk_UK
dc.description.abstractПроведено біологічний аналіз зерна пшениці озимої. Наведені результати з вивчення впливу ураженого чорним зародком зерна на його якісні показники – вміст білку та клейковини. Виявлено, що альтернаріоз зерна призводить до зміни якісного складу насіння. Проведен биологический анализ зерна пшеницы озимой. Приводятся результаты по изучению влияния поражённого зерна чёрным зародышем на его качественные показатели - содержание белка и клейковины. Определено, что альтернариоз приводят к изменению качественного состава зерна.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectпшениця озимаuk_UK
dc.subjectproteinuk_UK
dc.subjectсприйнятливістьuk_UK
dc.subjectпшеница озимаяuk_UK
dc.subjectбелокuk_UK
dc.subjectвосприимчивостьuk_UK
dc.subjectwinter wheatuk_UK
dc.subjectglutenuk_UK
dc.subjectsusceptibilityuk_UK
dc.titleВплив альтернаріозного чорного зародку на вміст білку та клейковини у зерні пшениці озимоїuk_UK
dc.title.alternativeВлияние альтернариозного черного зародыша на содержание белка и клейковины в зерне пшеницы озимой.uk_UK
dc.title.alternativeInfluence alternaria black point at content protein and gluten in the kernel of winter wheatuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.