Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3221
Title: Вплив альтернаріозного чорного зародку на вміст білку та клейковини у зерні пшениці озимої
Other Titles: Влияние альтернариозного черного зародыша на содержание белка и клейковины в зерне пшеницы озимой.
Influence alternaria black point at content protein and gluten in the kernel of winter wheat
Authors: Карпенко, К. О.
Власенко, В. А.
Рожкова, Т. О.
Карпенко, Е. А.
Власенко, В. А.
Рожкова, Т. А.
Keywords: пшениця озима
protein
сприйнятливість
пшеница озимая
белок
восприимчивость
winter wheat
gluten
susceptibility
Issue Date: 2015
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: Карпенко К. О. Вплив альтернаріозного чорного зародку на вміст білку та клейковини у зерні пшениці озимої [Електронний ресурс] / К. О. Карпенко, В. А. Власенко, Т. О. Рожкова // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Агрономія і біологія" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - Вип. 9 (30). - С. 112-115.
Abstract: Проведено біологічний аналіз зерна пшениці озимої. Наведені результати з вивчення впливу ураженого чорним зародком зерна на його якісні показники – вміст білку та клейковини. Виявлено, що альтернаріоз зерна призводить до зміни якісного складу насіння. Проведен биологический анализ зерна пшеницы озимой. Приводятся результаты по изучению влияния поражённого зерна чёрным зародышем на его качественные показатели - содержание белка и клейковины. Определено, что альтернариоз приводят к изменению качественного состава зерна.
Description: Biological analysis of winter wheat kernel been done. It is set that grain diseases draw the change of maintenance of albumens and gluten. Research the influence were directional of the damage of winter wheat kernel Alternaria on its quality indicators.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3221
Appears in Collections:Науковий журнал "Вісник СНАУ"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.