Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3242
Назва: Перебудова в СРСР: думки і наслідки
Інші назви: Перестройка в СССР: мысли и следствия.
Perestroika in the Soviet Union: the thought and investigation
Автори: Вандишев, Валентин Миколайович
Вандышев, Валентин Николаевич
Vandyshev, Valentin Nіkolaevich
Ключові слова: перебудова
нове мислення
спосіб життя
перестройка
новое мышление
образ жизни
perestroika
new thinking
lifestyle
Дата публікації: 2016
Видавництво: Wydawnictwo Zakladu Filozofii SGGW
Бібліографічний опис: Vandyshev V. N. Перестройка в СССР: мысли и следствия [Електронний ресурс] // Spotkania z rzeczywistoscią. - Wyd-wo Zakladu Filozofii SGGW, 2016. - С. 71-90.
Короткий огляд (реферат): Перебудова в Радянському Союзі (1985-1990) справила великий вплив на народи, які його населяли і на народи Європи. Реструктуризацію, як спробу зробити деякі суттєві зміни в країні, автор не розглядає як унікальне явище, яке вже було від віків, і навіть у ХХ сторіччі. Михайло Горбачов дуже сильно розраховував на можливість утвердження в масах «нового мислення». Але його надії не виправдалися. Запанували корумповані бюрократи. Перестройка в Советском Союзе (1985-1990) оказала большое влияние на населяющие ее народы и народы Европы. Реструктуризацию, как попытку сделать некоторые существенные изменения в стране, автор не рассматривает как уникальное явление, которое было уже в веках, и даже в ХХ веке. Михаил Горбачев очень сильно рассчитывал на возможность утверждения в массах «нового мышления». Но его надежды не оправдались. Возобладали коррумпированные бюрократы.
Опис: Perestroika in the Soviet Union (1985-1990) had a great influence on the peoples inhabiting it, and the peoples of Europe. Restructuring as an attempt to make some significant changes in the country, and the author considers as a unique phenomenon, and as something to have been in centuries, and even in the twentieth century. Mikhail Gorbachev is very strongly counting on the possibility of the approval to the masses "new thinking." But his hopes were dashed. The energy adjustment went into one powerful drawn-out whistle of the steamer.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3242
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vandyshev V. N. Перестройка в СССР мысли и следствия.pdf2,88 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.