Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3249
Title: Роль сировини у виробництві масла із комбінованим складом жирової фази
Other Titles: Роль сырья в производстве масла с комбинированным составом жировой фазы.
Role in the production of raw oil composition combined with a fatty phase
Authors: Кітченко, Л. М.
Китченко, Л. М.
Kitchenko, L. M.
Keywords: масло
рослинний жир
молочний жир
масло
растительный жир
молочный жир
butter
jaboty
milk fat
Issue Date: 2015
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: Кітченко Л. М. Роль сировини у виробництві масла із комбінованим складом жирової фази [Електронний ресурс] / Л. М. Кітченко // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Тваринництво" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - Вип. 2 (27). - С. 117-120.
Abstract: Представлена загальна характеристика виробництва масла зі комбінованим складом сировини та методи виробництва продукту. Наведено особливості технологічних параметрів виробництва масла із частковою заміною молочного жиру. Охарактеризовані чинники, які впливають на консистенцію масла, а також вплив ароматизаторів на утворення смаку масла. Описано вплив рослинних жирів на основні органолептичні показники масла та способи усуненню їх недоліків завдяки регулюванню залежно від сезонного складу молочного жиру. Представлена общая характеристика производства масла с комбинированным составом сырья и методы производства продукта. Приведены особенности технологических параметров производства масла с частичной заменой молочного жира. Охарактеризованы факторы, которые влияют на консистенцию масла, а также влияние ароматизаторов на образование вкуса масла. Описано влияние растительных жиров на основные органолептические показатели масла и способы устранению их недостатков благодаря регулированию зависимости от сезонного состава молочного жира.
Description: General characteristic of butter productionwith the combined composition of raw materials and manufacturing technique of the product. The peculiarities of the technological parameters in butter with partial replacement of milk fat. The factors that affect the butter consistency, and the effect of fragrances on the formation of butter taste. The effect of vegetable oils on the general organoleptic characteristics of butter and the ways to eliminate their disadvantages due to regulation of the seasonal composition of milk fat.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3249
Appears in Collections:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кітченко Л. М. Роль сировини у виробництав масла.pdf2,85 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.