Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3262
Title: Оцінка впливу поверхневого обробітку грунту на урожайність цукрових буряків в умовах Сумщини
Other Titles: Оценка влияния поверхностной обработки почвы на урожайность сахарной свеклы в условиях Сумщины
The effect of surface tillage soil on the productivity of sugar beet for conditions Sumy region
Authors: Таценко, Олександр Володимирович
Таценко, Александр Владимирович
Tatsenko, Olexandr Volodimirovich
Keywords: цукрові буряки
поверхневий обробіток грунту
технічні засоби
сахарная свекла
поверхностная обработка почвы
технические средства
sugar beet
surface tillage soil
technical equipment
Issue Date: 2015
Publisher: Тернопільська державна сільськогосподарська дослідна станція ІКСГП НААН України
Citation: Таценко О. В. Оцінка впливу поверхневого обробітку грунту на урожайність цукрових буряків в умовах Сумщини [Електронний ресурс] / О. В. Таценко // Збірник тез по матеріалах V Ювілейної Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю “Роль науки у підвищенні технологічного рівня і ефективності АПК України” (4 грудня 2015 року): науковий збірник / Тернопільська державна сільськогосподарська дослідна станція ІКСГП НААН України. – Тернопіль, 2015. – С. 53-54.
Abstract: Проведено дослідження впливу поверхневого механічного обробітку ґрунту різними технічними засобами під цукрові буряки на його урожайність в умовах Сумщини. Проведено исследование влияния поверхностной механической обработки почвы различными техническими средствами под сахарную свеклу на его урожайность в условиях Сумщины.
Description: The research effect of surface mechanical tillage soil on the productivity sugar beet in the conditions of Sumy region.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3262
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези Тернополь 16-17.12.2015 - Tatsenko.pdf165,51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.