Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3278
Назва: | Реконструкція філії «Сумський молочний завод» ДП «Аромат» (цех розливу) |
Інші назви: | Реконструкция филиала «Сумской молочный завод» ГП «Аромат» (цех розлива) Reconstruction of the branch "Sumy Dairy Plant" DP "Aroma" (bottling plant) |
Автори: | Передрій, Олександр Олександрович Передрий, Александр Александрович Peredriy, Alexander |
Ключові слова: | кефір йогурт молоко кефир йогурт молоко kefіr yogurt milk |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій; наук. керівник Л. М. Кітченко |
Короткий огляд (реферат): | Забезпечення населення протягом року високоякісними кисломолочними продуктами — важливе завдання молочної промисловості та торгівлі України. На даному етапі розвитку економіки спостерігається розширення асортименту даної групи товарів та збільшення об'ємів їх виробництва. Обеспечение населения в течение года высококачественными кисломолочными продуктами - важная задача молочной промышленности и торговли Украины. На данном этапе развития экономики наблюдается расширение ассортимента данной группы товаров и увеличения объемов их производства. |
Опис: | Providing the population throughout the year quality dairy products - an important task dairy industry and trade in Ukraine. At this stage of the economy there to expand the range of product groups and increase their production volumes. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3278 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Передрій.pdf Restricted Access | 3,28 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.