Харчових технологій Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 89
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Удосконалення технології виробництва сиркового продукту з білковим концентратомХмелюк, Т. А.; Хмелюк, Т. А.; Khmelyuk, T. A.
2020Удосконалення технології виробництва желейного десерту на основі молочної сироваткиСіряченко, Я. А.; Сиряченко, Я. А.; Siryachenko, Ya. A.
2018Технологія виробництва кисломолочних продуктів та технічне переоснащення ТОВ «Богодухівський мол завод» (цех із виробництва кисломолочних продуктів)Авраменко, Аліна Юріївна; Авраменко, Алина Юрьевна; Avramenko, Alina Yuriyivna
2018Удосконалення технології котлет із рибиХоменко, Л. В.; Хоменко, Л. В.; Khomenko, L.
2018Удосконалення технології сирників з горіховою начинкою та проектування технологічного процесу у ресторані на 60 місць із розрахунком гарячого цехуХайлук, О. С.; Хайлук, А. С.; Hajluk, O. S.
2018Удосконалення технології виробництва крему вершкового та проектування технологічного процесу в ресторані на 60 місць із розрахунком холодного цехуПротащук, С. С.; Протащук, С. С.; Protaschuk, S. S.
2018Удосконалення технології булочки здобної та проект технологічного процесу в кафе на 75 місць та розрахунок кондитерського цехуЛяшенко, А. П.; Ляшенко, А. П.; Liashenko, A.
2018Удосконалення технології пряників з використанням кедрового жмихуСитник, А. О.; Сытник, А. А.; Sytnуk, A. О.
2018Удосконалення технології суфле плодового з використанням напівфабрикату сушеного з органічних абрикос та проектування технологічного процесу у ресторані на 80 місць із розрахунком гарячого цехуЗапорізька, А. В.; Запорожская, А. В.; Zaporizka, A. V.
2018Удосконалення технологій оладок з використанням цільнозернового пшеничного борошна та проект технологічного процесу в ресторані на 70 місць з розрахунком гарячого цехуБудаков, Н. О.; Будаков, Н. А.; Budakov, N. O.
2018Технологія виробництва напівкопчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху для ТОВ «Ворожба»Жаровський, Борис Борисович; Жаровський, Борис Борисович; Zharovsky, Boris Borisovich
2018Технологія виробництва варено-копчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху ПО «Сумський виробничий комбінат»Браженко, Володимир Володимирович; Браженко, Владимир Владимирович; Brazhenko, Volodymyr
2018Технологія виробництва сиру твердого та технічне переоснащення ТОВ «Глобинський маслосирзавод» (цех із виробництва сиру)Леонов, Микола Сергійович; Леонов, Николай Сергеевич; Leonov, Mykola
2018Технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех по виробництву незбираномолочної продукції)Риндич, Руслан Володимирович; Рындыч, Руслан Владимирович; Ryndych, Ruslan
2018Технологія виробництва сардельок та сосисок та технічне переоснащення ковбасного цеху ТОВ «Ворожба»Ковпак, Віталій Віталійович; Ковпак, Виталий Витальевич; Kovpak, Vitaliі
2018Удосконалення технології соусу-майонезу з використанням напівфабрикатів з органічних овочів та проектування технологічного процесу кафе на 100 місць із розрахунком холодного цехуАфанас’єв, О. В.; Афанасьев, А. В.; Afanasyev, A. V.
2018Удосконалення технології мусу з використанням модифікованого крохмалюМаленко, В. О.; Маленко, В. А.; Malenko, V. O.
2018Технологія виробництва напівкопчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху на ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат»Планіда, Анастасія В’ячеславівна; Планида, Анастасия Вячеславовна; Planida, Anastasia
2018Удосконалення технології морозива з використанням напівфабрикату сушеного типу чіпсів з органічних груш та проектування технологічного процесу в кафе на 70 місць із розрахунком складської групи приміщеньЗелена, Т. В.; Зелёная, Т. В.; Zelena, T. V.
2018Технологія виробництва твердих сирів та технічне переоснащення Філії «Охтрський сиркомбінат» ПП «Рось»(цех із виробництва твердих сирів)Балико, Філіп Сергійович; Балыко, Филипп Сергеевич; Balyko, Filipp Sergeevich
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 89