Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 110
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів із додаванням рослинної сировини | Бездідько, Альбіна Віталіївна; Bezdydko, Albina Vitalyivna |
2023 | Удосконалення технології десертів для низькотемпературного заморожування | Цьомка, Наталія Віталіївна; Tsomka, N. V. |
2023 | Удосконалення м’ясних січених виробів із птиці з додаванням культивованої грибної сировини | Панасенко, Анастасія Віталіївна; Panasenko, Anastasia Vitalyivna |
2023 | Удосконалення технології тіста для піци з використанням порошків пряних трав | Москаленко, Аліна Олександрівна; Moskalenko, Alina Oleksandrivna |
2023 | Удосконалення технології борошняних страв з використанням хлорели | Калініченко, Ярослав Ігорович; Kalinichenko, Yaroslav Ihorovych |
2023 | Удосконалення технології начинок з використанням пюре | Крупська, Альона Вікторівна; Krupska, Alyona Viktorivna |
2023 | Удосконалення технології збивних борошняних виробів збагачених нетрадиційними видами борошна | Богомолова, Каріна Євгеніївна; Bogomolova, Karina Yevgenievna |
2023 | Удосконалення технології печива з начинками | Ащаулова, Наталія Сергіївна; Aschaulova, Nataliya Sergiivna |
2023 | Удосконалення технології макаронних виробів із використанням рослинної сировини | Деуленко, Анатолій Борисович; Deulenko, A. B. |
2023 | Удосконалення технології маффінів з використанням безглютенового борошна | Толста, Оксана Петрівна; Tolsta, Oksana Petrivna |
2023 | Удосконалення технології круп підвищеної харчової цінності | Сінявіна, Аліна Олександрівна; Siniavina, Alina Oleksandrivna |
2022 | Удосконалення технології сиркових десертів із використанням похідних продуктів переробки бузини | Циганій, В. О.; Tsyganii, V. O. |
2022 | Розробка технології виготовлення морквяного мармеладу на основі відходів виробництва цукатів | Топоркова, Юлія Сергіївна; Toporkova, Yuliya Serhiivna |
2022 | Розробка технології кисломолочного напою на основі хмелевої закваски | Пігуль, Анна Володимирівна; Pigul, Anna Volodymyrivna |
2022 | Удосконалення технології січених виробів із птиці з використанням культивованої грибної сировини | Черняков, Валентин Анатолійович; Cherniakov, Valentin Anatoliiovych |
2022 | Удосконалення технології самбуку з використанням насінням чіа | Цигвінцева, Євгенія Олександрівна; Tsygvintseva, Evgenia Oleksandrivna |
2022 | Удосконалення технології соусу «Майонез» з додаванням каротиноїдів | Кукса, Аліна Олександрівна; Kuksa, Alina Oleksandrivna |
2022 | Удосконалення технології пастили з використанням кріопорошків | Ілляшенко, Яна Іванівна; Ilyashenko, Yana Ivanіvna |
2022 | Удосконалення технології виробництва вершкового масла з айвою | Коркішко, Андрій Олександрович; Korkishko, Andriy Oleksandrovich |
2022 | Удосконалення технології бісквітів з підвищеним вмістом білку | Панова, Юлія Вікторівна; Panova, Yulia Viktorivna |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 110